Statie dedurizare deferizare MIX 25 CAB Q=1,2mc/h sare 62KG Valrom

Statie dedurizare deferizare MIX 25 CAB Q=1,2mc/h sare 62KG Valrom

In astfel de cazuri, stațiile de deionizare cu pat mixt pot fi plasate în aval de statia de osmoza inversa, finalizand procesul de purificare a apei. DE CE SA ALEGI STATIA MIXTA DE TRATARE APA Statie dedurizare deferizare MIX 25 CAB Q=1,2mc/h sare 62KG Valrom?

De exemplu , producătorii de bere și de băuturi alcoolice folosesc apa dedurizata .

Toate fazele regenerării se fac cu APA DEDURIZATA , NU numai prepararea saramurii ci si faza de SPALARE INVERSA dinaintea regenerării și de asemenea faza de CLATIRE dupa regenerare. În cazul în care procesul de regenerare ar avea loc prea devreme, s-ar consuma ineficient apă și sare. În cazul în care ar avea loc prea târziu, un sistem precum un dedurizator nu și-ar îndeplini complet rolul.

Statie dedurizare deferizare  62KG Valrom
Statie dedurizare deferizare 62KG Valrom

 

Care sunt avantajele instalării unui dedurizator de apă?

Dedurizator de apa 100% fara mineralele grele

Un dedurizator de apa reușește sa îndepărteze în proporție de 100% mineralele grele (calciu si magneziu) din apa de la robinetul tău. La introducerea clorului in apa se produc reactii chimice, rezultand acid hipocloros si acid clorhidric. Daca nu este în cantitate suficienta, vorbim despre deshidratare și despre boli apărute în mediul intern acid. Aceasta statie de dedurizare deferizare realizează reducerea concentrațiilor mai multor substanțe într-o singura treapta bazata pe mediul de filtrare Ecomix.

O statie dedurizare este:

foarte simplu de montat, dar și foarte ușor de întreținut fiind nevoie de foarte puține resurse pentru această acțiune. Veți fi uimit ce diferență poate face apa dedurizată pentru caminul dvs. și câți bani veți economisi. Această Statie dedurizare deferizare 62KG Valrom are o capacitate de 53 metrii cubi de apă dedurizată intre doua regenerari . Nivelul ecologic al vieții moderne introduce modificările proprii în utilizarea unei resurse publice – apă.

Protejează împotriva depunerilor de calcar

Protejează împotriva depunerilor de calcar în interiorul țevilor, pe schimbătoarele de căldura din centralele termice sau espressoare, refierbătoare de apa etc.

Aceste săruri se depun pe interiorul țevilor, pe anumite componente ale aparatelor electrocasnice, pe bateriile de la duș sau chiuvetă, și pe schimbătoarele de căldură, provocând astfel o serie de neplăceri și probleme precum: obturarea țevilor și a bateriilor sanitare, consum ridicat de detergenți și energie electrică, pete albe pe vesela spălată.

In aceasta categorie găsiți stații dedurizare apa echipate cu valve automate de control BNT și rășina dedurizare apa. . Toate stațiile de dedurizare care produc apă dedurizata prin schimbul de ioni în rășini produc ioni de sodiu în apa .

Statie tratare apa dedurizare deferizare MIX 25 3

Rasina de demineralizare de cationi de polistiren sulfonat este potrivită pentru utilizarea în stațiile de tratare a apei industriale sau menajere. Cu ajutorul unui dedurizator, tratarea apei este la indemana oricui pune accent pe sanatate.

Se recomandă utilizarea rășinii după tratarea anterioară a apei cu osmoză inversă sau alte echipamente similare de tratare a apei. Acordam consultanta gratuit in alegerea echipamentelor de tratarea apei in functie de necesitatile beneficiarilor si de calitatea apei care urmează a se trata.

Caracteristici tehnice

Presiune de operare 2.0 – 6.0 bar

– Temperatură de operare 5-23 ºC

– Temperatură ambientală: +5…+40 ºC

– Umiditate relativă: max 80%.

– Tensiune alimentare 220V – 50Hz

– Tensiune de lucru 12V – 50Hz – Racord IN / OUT 1”

– Racord canalizare ∅ interior 12 mm

– Cădere de presiune < 0.4bar

– Consum de energie 3W

– Durată timp de regenerare 40 min – 150 min.

– Mod de funcționare : volum cu posibilitate de setare pe timp

– Debit nominal [mc/h] – 1,2

– Volum mediu [l] – 25

– Consum sare [kg] – 2,5

– Consum de apă la regenerare [l]-250.

– Capacitate stocare sare [kg] – 62

– Capacitate ciclică [m3 x dh]

– 53 (Capacitatea ciclică se traduce ca numărul de metri cubi de apă între 2 regenerări pentru o duritate de 1dH).

– Dimensiuni: A = 105 cm, B = 33 cm, C = 47 cm

Pentru o buna functionare a Statie dedurizare deferizare MIX 25 CAB Q=1,2mc/h sare 62KG Valrom

Calitatea apei la intrarea in acestea trebuie controlata din punct de vedere al continutului de:

Duritate: 42 [dH]
Fier maxim: 15 [mg/l]
Mangan maxim: 3 [mg/l]
Oxidabilitate maxim: 4 [ppm O2]
Amoniu maxim: 4 [mg/l]
Total solide dizolvate: 4000 [mg/l]

Rășina are o cinetică de schimb mai rapidă și o capacitate mai mare decât rășinile convenționale.

Mai mult decât atât, utilizarea apei dure la spălare înseamnă haine mai puțin strălucitoare. Utilizarea în doze mai mari a detergentului și creșterea timpului de spălare.

Electronicã volumetricã proportionalã. – Regenerare în contra-curent . Când patul de rășină este epuizat, capacitatea este restabilită prin regenerare cu sare. Rășina de demineralizare Ecomix este o rășină de schimb de cationi puternic acidă sub formă de sodiu cu o structură de gel, fabricată pe bază și funcționalizată cu grupări de acid sulfonic.

Rășina de demineralizare utilizata pentru umplerea inițială este asigurata de producător iar firma Best Invest Group va poate furniza mediul filtrant necesar la schimbul de rășină.

Statie tratare apa dedurizare deferizare MIX 25 4

Bazinul de saramura

Acesta este executat din polietilena alimentara de mare rezistenta. TDS-ul apei (Total Solide Dizolvate) se reduce la 0 ppm, conductivitatea scade sub 0,1 mS/cm iar rezistenta devine aprox.18 Mohm.

Rășina schimbătoare ioni pentru stațiile de dedurizare

Se comercializeaza la sac de 25 litri. Rășina schimbătoare de ioni Dowex este o rășina cationica puternic acida. Când rășina din stația de dedurizare este epuizata, ea este plina de ioni de calciu si magneziu și săraca de ioni de sodiu, se necesita regenerarea rășinii.
Cand rasinile sunt „epuizate”, ele sunt pline de ioni de calciu si magneziu in timp ce conținutul de ioni de sodiu, necesari pentru schimb, este sarac. Nota: tehnologia TAC nu functioneaza ca un dedurizator clasic, prin schimb ionic și prin înlocuirea din apa a sărurilor de calciu si de magneziu cu sodiu.

Rezervorul de saramura Statie dedurizare deferizare.

Este realizat din polietilena anti-soc. Stație dedurizare deferizare volumetrica Statie dedurizare deferizare MIX 25 CAB Q=1,2mc/h sare 62KG este o statie de dedurizare pentru tratarea apei potabile. Regenerare volumetrica in funcție de duritatea de la locație!

Regenerarea se face funcție de volumul de apa tratata consumat de utilizator și doar dacă exista consum. Regenerarea se realizează automat, în funcție de modul de lucru al sistemului automat de comanda al stației de dedurizare (de timp, de volum, mixt timp/volum).

Din aceste informații se va recunoaște un model de consum al apei, pe baza acestui model sistemul va va asigura ca aveți suficienta apa dedurizata pentru acea zi si nu se va face regenerarea dedurizatorului prea devreme. Avem la vânzare sare pentru dedurizarea apei, atât pentru utilaj industrial cât și pentru instalații casnice în saci de 25 kg.

Ce este Ecomix-ul?

Mediul de filtrare „ECOMIX” reprezinta o soluție inovatoare pentru a rezolva problemele din apa potabila. Valva de comanda reprezinta componenta ce automatizează stația de dedurizare. APA reprezinta aproximativ 2/3 din greutatea corpului uman. 

Se folosesc în rezervorul special al mașinii de spălat vase, respectând instrucțiunile producătorului. Printre altele, sarea industrială este un material auxiliar în industria chimică și este folosită la producerea de clor și sodă caustică.

Asigură o bună dezinfecție și favorizează îndepărtarea sedimentelor. Aparatul are o construcție extrem de simplă care îi asigură fiabilitatea.  Este realizat de producător conform standardelor europene.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart