O casa mai buna

Îți iubești casa și vrei să rămâi acolo pentru totdeauna? Sau ești pregătit pentru una nouă?
Întotdeauna merită să ții un program regulat de îmbunătățiri pentru locuință. Astfel va crește valoarea casei tale și va spori plăcerea si confortul .
Îmbunătățirea ideală a locuinței este ceva care va face casa dvs. mai atrăgătoare pentru a locui si mai eficienta de intretinut.
Va crește valoarea și longevitatea casei dvs. Cu toate acestea, având atâtea posibilități, poate fi dificil să decideți pe care să alegeți.
Vom prezenta câteva îmbunătățiri pentru locuințe care pot face o diferență reală.

O casa mai buna

Imbunatatiri la domiciliu pentru eficienta energetica

Eficiența energetică devine din ce în ce mai importantă atât pentru buzunarele noastre, cât și pentru viitorul planetei noastre.
Dacă intenționați să rămâneți mai mult timp în casa dvs., veți avea profituri financiare remarcabile realizate prin îmbunătățiri eficiente din punct de vedere energetic.
Si, dacă vă gândiți la o mutare, eficiența energetică se va adăuga la factorul de atracție al proprietății dvs.
Incercati sa schimbati, spre exemplu, electrocasnicele sau, de ce nu, televizorul inainte de expirarea perioadei de utilizare. Tehnologia, ce avanseaza intr-un ritm vertiginos in ultima perioada, va ofera produse noi din ce in ce mai des.

O casa mai buna

Pentru a obtine o casa mai buna, puteti cumpara o masina de spalat noua care are un consum mult mai mic de energie. Si asta nu este tot. Sunt masini de spalat rufe care detectează tipul de țesătură si greutatea încărcăturii. In functie de acestea calculeza programul ideal de spalare cat si cantitate de apa si detergent de care este nevoie.

O casa mai buna

Izolați-vă zonele ferestrelor, subsolul sau podul casei

Tendințele actuale de design interior sunt marcate de linii curate, cu accent pe simplitate.
Acest lucru a condus la decorarea minima ferestrelor. Poate ca arăta grozav, dar limitează oportunitățile de a vă menține casa caldă.
Perdelele mai groase și mai lungi sau completate de draperii vor adăuga căldură, nu trebuie să fie în centrul atenției într-o cameră și oferă oportunități pentru o textură confortabil și plăcută.
Dacă nu doriți să vă schimbați perdelele, luați în considerare adăugarea de căptușeli pentru perdele pentru acest factor confortabil suplimentar si o casa mai buna.

De asemenea trebui sa acordati o mare atentie si asupra subsolului sau a podului casei.

O buna izolatie a acestor zone va mari gradul de confort la casei dar veti evita si prederile de caldura. De asemenea si consumul de energie pentru incalzire se va reduce. Implicit si cheltuielile de intretinere a casei se vor diminua.

Verificarea centralei termice

Când vine vorba de îmbunătățiri superioare pentru o casa mai buna, nu mulți oameni iau în considerare o modernizare a centralei termice. La urma urmei, există modalități mai pline de farmec de a vă moderniza casa.

Cu toate acestea, un boiler nou vă poate economisi mulți bani și vă poate ajuta la reducerea amprentei de carbon. Comparați cazanul dvs. existent în raport cu cotele de eficiență energetică și efectuați modificarea dacă este necesar.

Urmărește consumul de energie

Întotdeauna a fost posibil să efectuați verificări limitate asupra consumului de energie uitându-vă la contoare.
Au aparut insa dispoztive si aplicatii pe mobil care au facut această sarcină mult mai ușoară.
Nimic nu este mai probabil să vă încurajeze familia să oprească aparatele inutile decât un afișaj vizual care se află chiar în fața lor.
Aceasta este o îmbunătățire ideală a locuinței, deoarece vă va economisi bani. Ea poate fi folosită pentru a demonstra potențialilor cumpărători eficiența casei dvs. și poate fi luată cu dvs. dacă vă mutați.
Se pot obtine si rapoarte cu camerele sau zonele cu consum mai mare de energie. Se pot verifica si intervale orare versus consum.

O casa mai buna
Aplicatie mobil monitorizare consum electricitate

Pentru o casa mai buna nstaleaza un sistem de incalzire in pardoseala

Daca ai decis sa incepi un proiect mai amplu de imbunatatire a casei, te sfatuim sa inlocuiesti caloriferele traditionale si sa optezi pentru un sistem de incalzire radiant.

Incalzire in pardoseala versus calorifere
Incalzire in pardoseala versus calorifere

Sistemul de incalzirie in pardoseala este alegerea ideala pentru ca:

Este sanatos

Datorită variaţiilor mici de temperatură, încălzirea prin pardoseală produce o deplasare scăzută a aerului din încăpere. Astfel mai puţin praf în suspensie şi un risc scăzut de alergii.
Nu usucă aerul din încăpere.
Pardoseala din zonele umede (baie sau bucătărie) se va usca mai rapid, reducând riscul apariţiei ciupercilor şi a mucegaiului.

Este economic

Comparativ cu sistemele clasice, funcţionează la temperaturi scăzute ale agentului termic. Astfel genereaza economii substanţiale de până la 30% din factura la încălzire.
Daca este dimensionat corect sistemul de încălzire prin pardoseală poate acoperi întreg necesarul termic cu costuri reduse de energie.
Lucrând la temperaturi scăzute (între 35 C – 45 C) sistemul face echipă bună cu instalaţiile care folosesc sursele de energie alternative: pompe de căldură, panouri solare etc.

Economie de bani cu incalzire in pardoseala
Economie de bani cu incalzire in pardoseala

Este simplu

Proiectate corect, sistemele de încălzire prin pardoseală pot fi instalate practic sub orice tip de finisaj al pardoselii (gresie, plăci ceramice, parchet etc).
Sistemul poate fi instalat în toată locuinţa sau doar în anumite încăperi.
Nu ocupă spaţiul camerei, oferindu-vă libertate deplină în amenajarea interiorului şi instalarea mobilierului.

Este fiabil

Este sigur şi nu solicită operaţii de întreţinere.
Durata de viaţă estimată a tubului Pex / PE-RT este comparabilă cu cea a clădirii, de circa 50 ani.

Este confortabil

În cazul sistemului de încălzire în pardoseală avem variaţii mici de temperatură pe verticala camerei. Căldura este disponibilă acolo unde este necesar.
Într-un astfel de sistem întreaga pardoseală a încăperii se transformă într-un radiator care încălzeşte uniform aerul din încăpere pornind de la nivelul inferior, eliminând astfel senzaţia de disconfort pe care o provoacă o pardoseală rece.

Alege un kit incalzire in parodosela complet si casa ta se va schimba radical. Va fi mai confortabila, mai sanatoasa iar facturile de incalzire se vor reduce simtitor.

Îmbunătățiri la domiciliu pentru productivitate

La fel ca foarte multi oameni din intreaga lume, probabil duceți un stil de viață foarte ocupat.
Este important ca îmbunătățirile casei pe care le selectați să țină cont de agitația vieții de zi cu zi.
Alegând idei de îmbunătățire a locuinței care vor crește productivitatea casei tale, îți vei face viața mai ușoară.
Cu o casa mai buna vei adăuga atracție pentru potențialii cumpărători și vei avea mai mult timp și bani pentru partea mai ușoară a vieții.
Un aranjament minimalist (cat mai simplu), te poate ajuta sa iti regasesti mai usor echilibrul necesar dupa zilele agitate.

Instalați un birou la domiciliu

Chiar dacă nu lucrați oficial de acasă, veți descoperi că un spațiu dedicat de birou la domiciliu poate face toată diferența atunci când vine vorba de acele sarcini enervante de gestionare a casei.

Nu aveți nevoie de o cameră întreagă, găsiți o nișă și instalați un birou. Cine știe, s-ar putea chiar să-ți scoți la iveală antreprenorul interior!

Instalați un sistem de filtrare apa

Dacă locuiți într-una dintre zonele cu apă dură din Romania, veți fi experimentat neplăcerea urmelor de calcar și a conductelor blocate de crusta care pot fi cauzate de apa dură .

Nu numai asta, probabil că vei cheltui mai mult pe șampon și produse de curățare decât ai nevoie cu adevărat. Instalarea unui dedurizator de apă dură este o îmbunătățire ideală pentru casă, deoarece va îmbunătăți atât aspectul, cât și productivitatea casei dvs.

Statii dedurizare si tratare SOFT CAB Aquapur Valrom
Statii dedurizare si tratare SOFT CAB Aquapur Valrom

Pentru a găsi dedurizatorul potrivit pentru casa dumneavoastră

Sau puteti alege si unul din sistemele filtrare apa potabila AquqPUR Valrom.

Sisteme ultrafiltrare si sisteme filtrare Aquapur Valrom

Efectuați un audit de iluminat

Iluminatul potrivit poate face sau distruge o casă. Si poate economisi sau consuma mult timp și energie. Una dintre cele mai rentabile idei de îmbunătățire a locuinței este să aruncați o privire atentă asupra iluminatului dvs. și să decideți dacă vă satisface sau nu nevoile.

Bucătăria ta este un exemplu minunat în acest sens. Iluminarea slabă în care oamenii se vor aduna în jurul mesei trebuie însoțită de lumină mai directă în zonele de preparare a alimentelor.

Îmbunătățiri la domiciliu și tehnologie inteligentă

Internetul lucrurilor este aici pentru a rămâne. Si nu va trece mult timp până când fiecare cumpărător de casă se va aștepta să găsească un anumit nivel de control al telefonului inteligent asupra aparatelor lui de uz casnic.

O casa mai buna

Tehnologia inteligentă se află cu siguranță acolo printre îmbunătățirile superioare ale casei de care începem să ne bucurăm cu toții.

Instalați un termostat inteligent

Un termostat inteligent este o îmbunătățire solidă a locuinței, care duce inteligența energetică dincolo de informațiile pe care le obțineți de la un monitor de energie.

Veti ajunge într-un domeniu de control și reglare fină care vă poate economisi bani și vă poate face casa mai primitoare.

Un termostat inteligent poate fi programat pentru a regla temperaturile care se potrivesc nevoilor familiei dvs. pe parcursul zilei și poate fi controlat de la distanță de pe telefonul inteligent.

O casa mai buna

Senzori inteligenți

Sper că aveți deja o alarmă de fum. Mulți oameni nu își dau seama că sunt acum disponibile alarme inteligente de fum și monoxid de carbon.

Aceste dispozitive inteligente pot face diferența dintre fum și abur, pot transmite mesaje importante de siguranță pe telefonul dvs. mobil.

Pot opri încălzirea în caz de urgență atunci când sunt utilizate cu un termostat inteligent și vă pot oferi avertismente verbale înainte ca alarmele mai puternice să se declanșeze.

O casa mai buna

Iluminare inteligentă

Iluminatul inteligent poate îmbunătăți atmosfera și versatilitatea casei tale.
Instalarea acestuia este o altă idee de îmbunătățire a locuinței care te poate economisi bani.
Luminile inteligente sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic, mai ales în comparație cu becurile cu incandescență.
De asemenea, economisesc bani, facilitând stingerea sau diminuarea luminii de pe telefonul mobil.
Cei care iau în considerare îmbunătățiri superioare la domiciliu ar putea chiar să ia în considerare instalarea de lumini cu senzori de ocupare a camerei. Nu mai stingeti lumina când părăsiți camera, aceste gadgeturi inteligente vor face automat treaba pentru dvs. atunci când detectează că o incapere este goală.

O casa mai buna

Casa ta este castelul tau, adapostul tau si locul in care petreci timp de calitate cu familia ta.
Actualizarea acestuia și îmbunătățirea casei au atât de mult sens, încât probabil vă întrebați chiar acum de ce nu ați început încă.

Montajul unui sistem de incalzire in parodseala iti va oferi confortul la care ai visat din totdeauna.
Instalarea unui dedurizator de apă este mai ușoară decât credeți și reprezintă o alegere excelentă pentru optimizarea casei.
Luați legătura cu noi astăzi. Oferim prețuri competitive pentru o gamă de filtre, dedurizatoare de apă si pachete de incalzire in pardoseala.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart