Ventilatoare baie

Afișez toate cele 15 rezultate

De ce aveți nevoie de un ventilator de evacuare funcțional în toaletă?
Dacă nu există fereastră în baia dvs. sau există si încă nu permite un flux bun de aer, o opțiune utilă ar fi instalarea unui ventilator.
Dispozitivele de duș sunt o parte vitală a sistemului de ventilație al unei reședințe.

Umezeala poate provoca mucegai și, de asemenea, poate dăuna cadrului unei zone.
Ventilatoarele de bucătărie îndepărtează umezeala și mirosurile neplăcute și, de asemenea, sporesc calitatea înaltă a aerului interior.

Cu excepția cazului în care o toaletă este ventilată corect, umiditatea de la un duș sau chiuvetă nu are unde să se îndrepte și, de asemenea, poate pătrunde în suprafețele pereților (fie cărămidă, BCA, gips carton sau cărămidă), precum și izolarea acestora. Dacă există o acumulare de condens pe pereții băii sau o oglindă este aburită după un duș, ar putea fi timpul să montați un ventilator pentru toaletă sau să îl schimbați pe cel vechi cu unul nou, mai puternic și, de asemenea, mai fiabil.

Dorești să modifici ventilatorul băii sau dorești unul nou-nouț? Sunteti în cel mai bun loc, deoarece veți gasi pe apa-gaz-canalizare.ro o gama varianta de modele din care să alegeți. In varietatea de ventilatoare pentru cabine de dus veti gasi cu siguranta modele extrem de diverse precum ventilatoare cu senzori de umiditate, patrati sau rotunzi, ventilatoarele subtiri, ventilatoarele pentru cabina de dus cu cablu si multe altele.

Care este debitul unui ventilator pentru baie cu duș?
În funcție de numărul de persoane care folosesc în mod obișnuit dusul sau toaleta si de dimensiunea zonei, puteți alege un ventilator cu debit redus (între 150-200 m3/h) sau, în cazul unei suprafețe mai mari, puteți alege un ventilator de 300 m3/h sau chiar mai mult.
Cât de mult consuma un ventilator pentru baie de duș?
Puterea unui ventilator de cabină de duș este infimă, de obicei între 15 și 25 W. Datorită faptului că ajută doar pe durate destul de scurte, consumul este extrem de mic, în general neglijabil în comparație cu alți consumatori din casă.

Shopping Cart