UPS pentru centrale termice

Afișez singurul rezultat

Pentru securitatea electrocasnicelor și a echipamentelor dvs. electrice, alegeți să achiziționați, la un preț convenabil, o sursă UPS de la apa-gaz-canalizare.ro!

UPS este o sursă de alimentare neîntreruptibilă (din engleză – sursă de alimentare neîntreruptibilă sau sursă de energie neîntreruptibilă) și, de asemenea, este o unealtă electrică independentă care furnizează energie în cazul unei întreruperi de curent în rețeaua tradițională de circulație.

UPS-ul pentru centrala termică este o sursă automată de alimentare neîntreruptibilă dezvoltată special pentru siguranța și securitatea cazanelor cu combustibil puternic și a centralelor de încălzire atunci când alimentarea cu energie este întreruptă. Poate fi utilizat suplimentar pentru: cazane pe gaz montate pe perete, sisteme informatice, televizoare, sisteme de aer condiționat, frigidere și așa mai departe.

Este popular cât de grav pot fi afectate centralele care folosesc energie electrică, electrocasnice, unelte electronice etc. în cazul întreruperilor de curent.

Shopping Cart