Tratament pentru fosa

Afișez singurul rezultat

Utilizați în mod metodic tratamentul pentru fosa și, de asemenea, reduceți considerabil procedurile de golire.
Bioactivatorul este un material pe bază de amidon dezvoltat special pentru tratarea apei în fose septice, gropi Imhoff, conducte de scurgere și mici stații de epurare.

Acest tratament de fosa este perfect pentru biodegradarea conținutului sistemelor septice. Este folosit pentru a minimiza timpii de activare a procedurilor biologice care se dezvoltă într-o stație de epurare. Diverse procese sunt întârziate în durata inițială de utilizare a unei instalații și ori de câte ori în canalizare sunt prezente substanțe chimice, cum ar fi detergenți, dezinfectanți, materiale acide, fundamentale sau caustice.

Utilizarea sa sistematică contribuie la menținerea unui sistem igienic, reduce regularitatea golirii rezervoarelor de evacuare a apelor uzate (reduce cu până la 50-60% operațiunile de curățare a foselor organice) și elimină mirosurile nedorite.
Bioactivatorul de fosă constă dintr-un amestec de microbi culeși care au capacitatea de a deteriora substanțele primare existente într-o instalație de canalizare: carbohidrați, uleiuri și, de asemenea, proteine ​​sănătoase. Ajută chiar la dizolvarea solidelor, la descompunerea hârtiei și a fibrelor, precum și la deteriorarea legăturilor chimice ale grăsimilor.

Avantajele tratamentului pentru fosă:
este cu adevarat usor de folosit, fiind extrem de usor de folosit
nu afectează sănătatea umană și cea animală
nu emite compuși toxici
elimină mirosurile nedorite
nu dăunează sistemului de canalizare și ajută la menținerea ordonată a sistemului sanitar

Shopping Cart