Termoseminee peleti Fornello

Afișez 1 - 60 din 132 de rezultate

Termosemineu sau semineu peleti?
Semineul pe peleti este un sistem care ofera optiuni reduse pentru performanta de incalzire a locuintei. Arderea se desfășoară în mod normal, precum și căldura se răspândește neregulat în zonă și nu poate furniza apă caldă menajeră (ACM).

Pe de altă parte, termosemineul pe peleți este echipat cu un schimbător de căldură care modifica întregul încălzitor într-unul modern. Căldura termosemineului este dispersată uniform într-un circuit de încălzire a locuinței, poate furniza ACM și poate fi conectată la dispozitive moderne de control al nivelului de temperatură, rezultând un sistem alternativ fiabil și ecologic.

Poveștile copilăriei auzite de la bunici langa gura sobei sunt remarcabile! Termosemineul nu transmite aceeasi vibrație poetică, dar oferă același impact de basm în casa ta. In noptile racoroase de iarna, un termosemineu asigura caldura casei, creand in acelasi timp o atmosfera placuta si primitoare incaperii in care se afla. Pe apa-gaz-canalizare.ro veți descoperi cu siguranță o varietate de termoșeminee. În acest magazin online, puteți găsi seminee la prețuri mici, competitive, în această secțiune de produse.

De ce să alegeți un termoșemineu pe peleți? Este un sistem elegant, ecologic (datorită combustibilului folosit) și, de asemenea, poate oferi toate avantajele unui semineu contemporan: conexiune la centrala de încălzire, un termostat (chiar si modele inteligente) sau un vas tampon (recipient pentru depozitarea caldă). apă). În plus, modelele de capacitate mai mare oferă puterea termică necesară pentru încălzirea caselor mari.

Shopping Cart