Termoseminee Peleti Ferroli

Afișez toate cele 3 rezultate

Un șemineu termic integrează două dintre cele mai esențiale și cele mai necesare funcții într-un întreg portabil:
Partea șemineului oferă suficientă energie pentru a preîncălzi apa pe care o utilizați în casă. Un tampon (rezervor de stocare a apei calde) poate fi folosit pentru excesul de apa fierbinte.

Căldura necesară pentru casa dumneavoastră poate fi oferită în întregime de un semineu termic

În concluzie, un șemineu termic este practic ca și cum ai avea un cazan de încălzire centrală în casa ta, totuși, economisești multă energie. Poți monta și un termoșemineu într-o locuință pe care o dezvolți acum sau poți ține cont de el la renovarea unei locuințe.
Ce sunt peleții? Peleții sunt un gaz din biomasă care este folosit pentru a încălzi casele, precum și alte medii. Ca rezultat al proprietăților sale rezidențiale puternice și al confortului utilizatorului, peleții sunt una dintre cele mai eficiente surse de energie
Selectați de pe apa-gaz-canalizare.ro un șemineu termic creat pentru ușurința folosirii de dvs
Poti instala un semineu termic intr-o locuinta noua sau in una existenta. Cu toate acestea, ar trebui să solicitați ajutorul unui profesionist pentru a asigura legătura dintre schimbătorul de căldură și cazanul sau rezervorul de stocare a apei (tampon).

În astfel de scenarii, cel mai bun procedeu este să te adresezi unei firme care are în experiență în domeniu și care poate asigura atât siguranța, cât și durabilitatea produselor. Alege siguranța și securitatea casei tale!

Shopping Cart