Termoseminee Peleti Burnit Sunsystem

Afișez toate cele 26 de rezultate

Semineele pe lemne pot produce, de asemenea, apa calda rezidentiala pentru toalete si bucatarii. Apa calda poate fi pastrata in cazane corespunzatoare (tampon) astfel incat sa fie oferita constant la nivelul de temperatura preferat.

Dacă aveți un șemineu, mai este nevoie să încălziți centrala principală?

În situații specifice, și mai ales în cazul locuințelor care necesită un nivel energetic scăzut, puteți ignora cu desăvârșire centrala termică care folosește un șemineu termic.
Combustibilul de peleți este o alternativă ecologică, cu ardere curată și la preț scăzut pentru încălzirea locuinței, utilizată în prezent pe tot globul. Este un produs din biomasă realizat din materiale ecologice, deșeuri de lemn reciclate în mod normal. Există milioane de oameni în lume. (aproximativ 1.000.000 de case numai în SUA) care utilizează peleți de cherestea pentru căldură, în sobe de sine stătătoare, șeminee, cuptoare precum și cazane.

Pe scurt, gazul pe peleti este o modalitate de a devia milioane de o mulțime de deșeuri din gropile de gunoi și, de asemenea, de a le transforma direct în energie.

Ce este un semineu termic?

Dacă este un termen pe care l-ați intalnit în trecut, vă spunem că un șemineu termic este, de asemenea, denumit vatră centrală. Daca puterea sa energetica este dimensionata corespunzator (pentru a asigura apa calda necesara si totodata calda), inseamna ca semineul poate fi comparat cu o centrala termica.

Shopping Cart