Termoseminee pe lemne

Afișez 1 - 12 din 159 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 159 de rezultate

Un semineu termic sta la baza a 2 principii esentiale:
Dacă are putere adecvată, îl puteți atașa direct la un încălzitor din casa dvs. Dacă șemineul are o putere subdimensionată pentru configurația de încălzire a locuinței, acesta poate transfera direct apa încălzită într-un rezervor de stocare a apei calde.
Un șemineu cu lemne furnizează mai mult decât căldură. Oferă comoditate, amintiri plăcute și, de asemenea, ajută la dezvoltarea amintirilor care cu siguranță vor dura toată viața.
Semineele pe lemne sunt realizate pentru a se potrivi stilului de viață stresant de astăzi, cu un aspect modern și, de asemenea, promovează construcția și întreținerea unui foc de lemne. Cu termosemineele pe lemne de pe apa-gaz-canalizare.ro faceti mult mai puțin efort general pentru un consum mai economic.
Semineele pe lemne folosesc arderea lemnului pentru a genera apă caldă care poate fi furnizată caloriferelor și/sau teilor de sub pardoseală din întreaga casă. Ele pot fi, de asemenea, atașate la sistemele de încălzire existente și se pot instala impreuna cu panouri solare.

Șemineele moderne pe lemne, trec si prin mana designerilor. Combinand astfel imagini magnifice cu focuri, stil și un aspect de neegalat. Asigura, de asemenea, câțiva ani de confort. Există cu adevărat ceva distinct în a te ghemui în fața unui șemineu cu lemne. Senzația reprezinta confort, căldură și relaxare.
Puteți redescoperi dragostea fără vârstă a unui foc natural și, de asemenea, puteți include căldură în casa dumneavoastră pentru câțiva ani cu un șemineu cu lemne de înaltă calitate.
Magia unui șemineu combinată cu puterea unei mașini care poate încălzi întreaga casă

Cum funcționează un șemineu?
Apa rece care merge la șemineu este încălzită de un schimbător de căldură prin căldura produsă de șemineu. După ce apa este încălzită, aceasta poate fi trimisă fie direct la un încălzitor, fie într-un recipient de apă.
Daca merge direct la sistemul de incalzire, merge direct la calorifere sau la incalzirea in pardoseala a locuintei (daca are o temperatura adecvata ridicata). Dacă temperatura nu este ideală, termoșemineul furnizează apă pentru încălzirea locuinței.