Teava PVC

Afișez 1 - 12 din 28 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 28 de rezultate

Teava PVC la pret foarte bun. Calitate garantata. Teava PVC produsa in Romania la standarde europene. Transport in toata tara.

Ce este sistemul de canalizare?

Canalizarea (sau sistemul de canalizare) este infrastructura care transportă ape uzate sau scurgeri de suprafață (ape pluviale , apă rezultata din topirea zăpezii, apă de ploaie) prin canalizare.
Acesta cuprinde componente precum: teava si fitinguri canalizare, canalele de recepție, camine canalizare si stațiile de pompare.
Este sistemul de tevi PVC, cămine vizitare etc. care transportă apele uzate si / sau pluviale … despre camine canalizare

Sistemul KompaktKIT Valrom:

Acest sistem contine o gama completa de tevi, fitinguri și accesorii pentru realizarea unei rețele de canalizare exterioară gravitaționala îngropată. Articolele componente sunt:
– Tub PVC canalizare și fitinguri PVC cu diametre între 110 mm și 630 mm
– Camine de vizitare, camine de racord si inspecție
– Guri de scurgere, camine geiger
– Capace fonta si capace compozit pentru acoperirea căminelor
– Accesorii

Teava PVC multistrat din gama KompactKIT se utilizeaza in retelele de canalizare exterioare fara presiune pentru transportul apelor uzate menajere si pluviale. Scurgere apei in acest sistem de canalizare se face gravitational (curgere libera).
Teava canalizare se pozeaza ingropata in sol. Materialul utilzat pentru fabricarea tevilor este PP (polipropilena). Acestea sunt realizate prin procesul de co-extrudare.
Teava PVC canalizare exterioara multistrat are trei straturi: strat interior si exterior din PP compact si strat median din PP expandat.
Teava PVC (in functie de grosime si sarcina suportata) este: SN2, SN4 si SN8.
Interconectarea acestor tevi in sistem (fie la alte tevi, fie la camine de canalizare, inspectie si control) se realizeaza cu ajutorul fitingurilor PVC. Acestea sunt:
– Ramificatii PVC, curbe PVC, piesa PVC de trecere prin beton, mufe PVC, sa bransament PVC
– Tub drenaj, membrana geotextil


Oferim pentru toate articolele comercializate:

  • Agrement tehnic, declaratie de conformitate, instructiuni de montaj
  • Garantie in functie de fiecare gama in parte in conditiile in care sunt respectate instructiunile de transport, depozitare, manipulare, montare și întreținere.
  • Preturile afișate sunt cu TVA inclus. Transport pentru toate comenzile ce depășesc 2000 lei, in toate localitățile din Romania : Iasi, Arad, Bucuresti, Constanta, Baia-Mare, Craiova, Brasov, Piatra Neamt etc
  • Clientii firmei noastre pot cere sfaturi de la specialiștii nostri. Acestia va vor ajuta pas cu pas pentru o instalare corespunzatoare.
  • Pentru comenzi sau mai multe informații nu ezitati sa ne contactați.

Acum cele mai bune preturi pentru teava PVC