Teava Gaz

Afișez toate cele 9 rezultate

Afișez toate cele 9 rezultate

Teava gaz la un pret foarte bun, produsa in Romania la standarde europene.Livrare în toată tara! Transport în toată țara la comenzile de peste 2000 lei. Pe stoc intr-o gama foarte diversa!

Alimentarea cu gaze

Gazul natural trece de la rețea principală la o casă sau o afacere printr-un branșament. De obicei, compania de gaze naturale este responsabilă pentru întreținerea și operarea conductei de gaz și a instalațiilor până la contorul de gaz rezidențial. Toate echipamentele și liniile de alimentare cu gaz din aval de contorul rezidențial sunt responsabilitatea clientului.
Când gazul ajunge la contorul unui client, trece printr-un regulator de presiune pentru a-și reduce presiunea dacă este necesar. Unele linii de servicii transportă gaz care sunt deja la presiune foarte scăzută. Presiunea normală pentru gazul natural într-un sistem de conducte de uz casnic este in general foarte scazuta. Ca exemplu, ea este mai mică decât presiunea creată de un copil care sufla printr-un pai si face bule într-un pahar cu apa.
Când un cuptor sau aragaz este pornit, presiunea gazului este puțin mai mare decât presiunea aerului, astfel încât gazul iese din arzător și se aprinde cu flacăra albastră.
Toate aparatele cu gaz ar trebui să aibă o flacără albastră. Deoarece aceasta înseamnă că au suficient oxigen pentru a arde eficient. Dacă observați că au devenit portocalii sau galbene, acest lucru poate indica o problemă. Si ar trebui să fie verificate de o firmă acreditată în intervenție gaze .

Sistemul de alimentare cu gaze – GasKIT

Sistemul GazKIT contine toate articolele necesare pentru realizarea unei retele de alimentare (distributie) gaze.

 • Tubulatură PEHD (teava gaze cunoscuta si sub denumirile de: teava gaz galbena, teava gaz plastic, teava gaz polietilena, conducte polietilena gaze, teava gaz Valrom)
 • Fitinguri PEHD gaz (fitinguri polietilena gaz – fitinguri sudura cap-cap)
 • Fitinguri electrosudabile
 • Fitinguri tranziţie PEHD/OL
 • Robinete gaz si vane gaz (vana metal gaz si vana polietilena gaz)
 • Camin protectie robineti si vana gaz
 • Aparate de sudură electrofitinguri şi accesorii
 • Aparate de sudură cap la cap şi accesorii
 • Accesorii diverse

Ce oferim pentru toate modelele comercializate?

 • agremente tehnice, declarații de conformitate, instrucțiuni de montaj;
 • garanție in funcție de fiecare gama in parte si in condițiile in care sunt respectate instrucțiunile de transport, depozitare, manipulare, montare și întreținere.

Suport tehnic

Clientii firmei noastre pot cere sfaturi de la specialistii nostri. Acestia va vor ajuta pas cu pas pentru o instalare corespunzătoare.
Pentru comenzi sau mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.


Ai mai sus cea ma buna oferta pentru teava gaz .