Teava apa interior

Afișez 1 - 12 din 320 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 320 de rezultate

Teava apa interior cuprinde teava si fitinguri pex si PE-RT, teava si fitinguri pexal cat si teava si fitinguri PPR, toate la un pret foarte bun! Livrare in toata Romania! Transport în toată țara la comenzile de peste 2000 lei. Pe stoc intr-o gama foarte diversa!

La un pret competitiv! Asiguram transport in toata Romania!

 • Teava pex incalzire in pardoseala, teava pex Valrom, teava pex cu bariera de oxigen, teava pex incalzire alimentare calorifere, teava pex calorifere, teava pex cu protectie, teava pex apa potabila
 • Teava PE-RT, teava PE-RT cu bariera de oxigen, teava PE-RT incalzire in pardoseala, fitinguri pex: fitinguri pex prin sertizare, fitinguri pex strangere mecanica
 • Teava pexal Valrom, teava pexal izolata, teava PEX-AL, teava pexal incalzire, fitinguri pexal
 • Teava PPR pentru apa rece, teava PPR pentru apa calda menajera, teava PPR pentru incalzire, fitinguri PPR, trusa de sudura PPR (si piese schimb)
 • Tevi si fitinguri PEID. Teava PEHD apa PE80 sau apa PE100. Fitinguri sudura pehd pentru apa, fitinguri compresiune.

Descriere categorie teava apa interior:

In aceasta categorie ofera sisteme complete de alimentare cu apa pentru interior:
– Teava PEX, teava PE-RT si fitinguri pex (sistem PexKIT)
– Teava pexal si fitinguri pexal (sistem AlpexKIT)
– Teava PPR si fitinguri PPR (sistem RandomKIT)
– Teava PE si fitinguri PE (sistem WaterKIT)
Sunt utilizate in alimentarea cu apa din interiorul clădirilor fie la faza de constructie fie in cazul unor lucrari de amenajări interioare. Exemple: case individuale, ansambluri de blocuri, cladiri de birouri, hoteluri, hale industriale, școli etc.
Cu aceste materiale de constructii se pot conecta foarte usor componentele si accesoriil instalației sanitare din casa, curte si gradina, precum: centrală termică, pompa de caldura, pompe de apa, pompe submersibile, vase expansiune.

Teava pex, teava PE-RT, fitinguri si accesorii

Sistemul PexKIT este compus din:
– Kit amestec, automatizari, distribuitori (colectori), casete distribuitori, curbe conducatoare, adaptori eurocon
– Banda perimetrala autoadeziva, folie hidroizolatie, tub flexibil protectie, profil T pentru rosturi dilatatie, banda pentru rosturi dilatare, aditiv sapa, placa polistiren cu nuturi
– Scule si unelte de montaj, pentru punere in opera: trusa expandare – translatie, dispozitive de taiat teava, dispozitiv derulare teava

Cu componentele acestui sistem complet se pot realiza trasee de alimentare cu apa. Legaturile pot fi fixe (prin sertizare) sau mobile (racordarea la colectori se face cu mufe rapide – adaptori eurcon).
Si nu in ultimul rand, se pot executa proiecte de incalzire in pardoseala care are urmatoarele beneficii:
– Este o alternativa mult mai economica a incalzirii traditionale cu calorifere, sobe si seminee.
– Ofera libertatea de a proiecta interiorul casei dupa bunul plac: amenajarea cu mobilier, perdele si draperii, asezare usi si ferestre sau grile ventilatie, pereti din gips carton sau caramida etc.
– Se poate monta sub aproape orice tip de pardoseala: parchet laminat, gresie … afla toate etapele de montaj pentru un sistem de incalzire in pardoseala rezidential

Teava pexal si fitinguri

AlexKT este folosit pentru alimentarea cu apă în clădiri si contine: Teava pexal, teava pexal izolat, fitinguri pexal, colectori, casete colectori, bride fixare si dispozitive de taiat.
Este un sistem complet cu care se pot realiza:
– Rețele interne de distribuție a apei potabile
– Instalatii de aer comprimat.
– Retele de distributie apa calda menajera
– Sisteme de incalzire (circuite pentru radiatore)
Fitingurile pexal sunt instalate prin prindere mecanică, nu sunt necesare scule electrice.

Teava PPR, fitinguri PPR si accesorii

RandomKIT este un sistem complet, utilizat pentru realizarea rețelelor interioare de distribuție a apei calde menajere si a apei potabile. Se foloseste si in sistemele de încălzire.
Este alcătuit din: Teava PPR simpla, teava PPR cu fibra compozit, dispozitive de taiat teava, aparate de sudura si accesorii.
Conexiunile dintre teava si fitinguri sunt fixe si se realizeaza prin termofuziune. Detalii articole si montaj

Teava PE (teava polietilena), fitinguri si accesorii

Sistemul WaterKIT cuprinde o gama completa de teava PE si fitinguri. Se pot utiliza atat in retelele de distributie locale cat si in gospodariile individuale.
Teava PE (in mod uzual se foloeste PN10 SDR17)) se conecteza cu ajutorul fitingurilor pehd sudura cap-cap (legaturi fixe) sau strangere mecanica (legaturi demontabile cu fitinguri compresiune).
Fitingurile de compresiune cuprind o gama foarte larga de articole precum: mufa egala, mufa redusa, coturi, teuri, racorduri filet exterior si filet interior etc
O alta parte componenta a acestui sistem sunt vanele si robinetii … aici toata gama disponibila

Proiectare, montaj si intretinere instalatii de apa

Este indicat ca proiectarea sa se facă de către persoane specializate. Traseele acestora trebuie sa tina cont de normativele in vigoare (dimensiuni mm PN etc). Nu trebuie sa interacționeze in mod direct cu instalatiile electrice precum: tablouri electrice, stabilizatoare de tensiune, prize si intrerupatoare, stabilizatoare de tensiune, corpuri de iluminat, cabluri electrice, generatoare de curent etc.
De asemenea, montajul si intretinerea acestora sa se execute de catre personal calificat, cu respectarea normelor de protectia muncii (echipament de protectie, etc) … detalii despre alimentarea cu apa .

Filtrare apa de la robinet

Este indicat sa filtrati corespunzător apa pentru ca …
… este mai sanatos!
… trebuie sa acordati o atentie deosebita apei potabile (pentru baut si gatit) cu atat mai mult cand aceasta provine din puturi forate.
… pentru a prelungi viata componentelor din instalatiile sanitare cat si a electrocasnicelor sau echipamentelor utilizate in casa si gradina (si nu numai). Enumeram aici: masini de spalat, boilere electrice, vase de expansiune, filtre de cafea, dozatoare de apa, pompa apa, mobiliere baie si bucatarie, mobilier gradina etc.
… spuneti adio petelor neplacute si depunerilor de calcar, fier etc de pe: mobilier de baie, cabine de dus, accesorii baie, vase wc, gresie si faianta, mobila bucatarie. Sau obiecte sanitare: baterii baie, cazi de baie, baterii lavoar, lavoare si piedestale, baterii bucatarie. Veti reduce astfel timpul si banii cheltuiți pentru curatenie si menaj.

Puteti avea, de asemenea si tuburi de panouri solare fara pete sau o apa curata pentru instalatia de aer condiționat (perdele de apa pentru aer cald sau rece) … afla totul despre filtrare apa

Ce oferim pentru toate modelele comercializate?

 • Agremente tehnice, declaratii de conformitate, fise tehnice si cataloage
 • Garantie in functie de fiecare gama in parte in conditiile in care sunt respectate instructiunile de transport, depozitare, manipulare, montare și întreținere.
 • Lansarea comenzii se poate face și fără cont client sau produs in cos, se poate transmite pe email. Posibilitatea de plata cu card. Se poate achita și cu card ce permite rate fara dobanda.
 • Preturile afișate sunt cu TVA inclus. Transport pentru toate comenzile ce depășesc 2000 lei, in toate localitățile din Romania : Iasi, Arad, Bucuresti, Constanta, Baia-Mare, Craiova, Brasov, Piatra Neamt etc
 • Clientii firmei noastre pot cere sfaturi de la specialistii nostri. Acestia va vor ajuta pas cu pas pentru o instalare corespunzatoare.
 • Pentru comenzi sau mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.
 • Puteti transmite pe adresa de email magazinbestinvest@gmail.com datele personale (nume, prenume sau doar o adresa de email) si vom raspunde solicitatorilor dumneavoastră in cel mai scurt timp.

Vezi aici cea ma buna oferta pentru teava si fitinguri pex, PE-RT, pexal si PPR. Articolele se pot filtra si dupa preț descrescător sau pret crescator. Sau puteti opta sa le accesati pe cele mai recente.