Statii osmoza inversa

Statii osmoza inversa Valrom la pret foarte bun. Se pot monta fără probleme în masca de la chiuvetă deoarece au dimensiuni mici. Se obține apă pură în proporție de peste 90-97%.

Apa foarte curata. Foarte comod de montat si utilizat. Costuri mici de intretinere.

  • statie osmoza inversa Valrom
  • statie osmoza inversa remineralizare
  • statie osmoza inversa remineralizare si pompa

Principiu de functionare:

Osmoza inversa (RO) este procesul prin care, prin aplicarea unei presiuni, se forțează moleculele de solvent sa treacă printr-o membrana semipermeabila.
Ele trec de la soluția mai concentrata către cea diluata. Folosind osmoza inversa apa contaminata poate fi trecuta printr-o membrana.
Aceasta retine molecule cu dimensiuni mai mare decat ale apei. Este astfel separata de agentii poluanți. Sistemele RO retin organismele si orice alta substanță cu exceptia apei in procent de 90-97%.
Stațiile de osmoza inversa aquaPUR cu mineralizare si sau fara pompa sunt formate din 6 trepte de filtrare.

Trepte filtrare:

Treapta 1: filtrare mecanica si chimica, respectiv filtru de 10” echipat cu cartus din carbune activ bloc. Retine impuritatile mecanice, substanțele organice si clorul.
Treapta 2: filtrare chimica, filtru de 10” echipat cu cartus din carbune activ granular.Retine substantele chimice organice si in special clorul.
Treapta 3: filtrare mecanica, anume filtru de 10” echipat cu cartus de 1 μm din PP expandat. Retine suspensiile solide: nisip, rugina etc.
Nota: este importanta retinerea suspensiilor solide si indepartarea clorului din apa. Ambele sunt agresive fata de membrana de osmoza și ii scurtează durata de utilizare.
Treapta 4: membrana osmoza inversa, este etapa de osmoza inversa propriu zisa in care este retinuta orice particula cu exceptia apei. Filtrarea se produce printr-o membrana de forma (multi) tubulara formata din mai multe straturi cu porozitate controlata depuse sub forma de film. Apa din alimentare curge prin exteriorul tubului, o parte este filtrate si colectata iar restul este evacuata.
Nota: din aceasta cauza nu toata apa din alimentare este colectata sub forma purificata. Randamentul este de cca 30-40% in functie de presiunea de alimentare.
Pentru a functiona sistemele de osmoza au nevoie de o presiune de alimentare minima de 3 bar. Daca aceasta nu este asigurata se va alege un sistem cu pompa.
Treapta 5: postcartus cu carbune activ. Corectie finala a gustulului si mirosului apei.
Treapta 6: (re)mineralizare. Dupa filtrare apa este aproape pura (peste 99,9%), fara saruri sau alte minerale. Pentru a putea fi consumata sunt adugate mici cantitati de minerale prin trecere printr-un cartus de remineralizare.
Nota: Organismul are nevoie de minerale – sodiu, potasiu, calciu, magneziu etc. Consumul de apa demineralizata este in continuare controversat.

Ce oferim pentru toate modelele comercializate ?

  • Declaratie conformitate;
  • Manual tehnic;
  • Instructiuni de montaj;
  • Se livreaza cu toate componentele necesare pentru punerea in functiune inclusiv baterie chiuveta;
  • Garantie 2 ani, dacă sunt respectate instructiunile de transport, depozitare, manipulare, montare și întreținere.

Suport tehnic

Clienții firmei noastre pot cere sfaturi de la specialiștii noștri. Aceștia va vor ajuta pas cu pas pentru o instalare corespunzătoare.
Pentru comenzi sau mai multe informații nu ezitați sa ne contactați.
Pentru alegerea unui sistem de filtrare adecvat va recomandam sa faceti o analiza gratuita a apei asigurata de catre producator. Puteti descarca aici un model de Buletin de analiza apa.  Pentru mai multe detalii puteti apela numarul de telefon 0770.994.129


Vezi aici cea ma buna oferta statii osmoza inversa.

Afișez toate cele 7 rezultate

Afișez toate cele 7 rezultate