Statii dedurizare si tratare

Statii dedurizare si tratare la cel mai mic pret (incepand de la 1650 lei). Peste 80% din articole sunt produse in Romania la cele mai inalte standarde. Cu ajutorul acestora se obține apă curată pentru sănătate.Gasiti aici o gama foarte diversificata de modele.

Statii dedurizare SOFT

Se bazează pe utilizarea unei rasini speciale care atrage si retine ioni cu sarcina electrica pozitiva (in general ioni de magneziu si calciu). Acestia se inlocuiesc cu ioni de sodiu si calitatea apei se modifica fundamental si dispar efectele cauzate de apa dura (bogata in calciu). Regenerarea acestei rasini se realizeaza cu ajutorul unei solutii de clorura de sodiu.

Statia dedurizare si deferizare MIX

Mediul de filtrare Ecomix reduce, intr-o singura treapta, concentrațiile mai multor substanțe cum sunt: calcarul (duritatea), manganul, fierul, amoniul cât și substanțe organice. Ecomix este un amestec de medii care cuprinde rășini schimbătoare de ioni si care acționează simultan pentru reducerea substanțelor prezentate mai sus.
Regenerarea acestui mediu se realizează, in același mod ca la dedurizatoare (stațiile dedurizare SOFT) prin intermediul unei solutii de clorura de sodiu.

Statia dedurizare SOFT TWIN

Au acelasi principiu de functionare ca statiile de dedurizare SOFT prezentate mai sus.
Un avantaj in plus ce apare la statia de dedurizare SOFT TWIN este acela ca furnizeaza apa dedurizata in permanenta.
Avand o unitate(tanc cu rasina) activa si una in rezerva, furnizeaza apa dedurizata tot timpul prin alternarea fluxului de apa intre cele doua unitati. Vana de control masoara volumul de apa care trece prin unitate activa, comuta, la epuizarea capacitatii, pe unitatea in rezerva si incepe regenerarea unitatii epuizate.

Detalii despre statii dedurizare si statii tratare

Dispozitive electronice anticalcar Calmat sau Vulcan

Aceste dispozitive emit impulsuri electronice care modifica structura cristalelor de calciu iar acestea nu se mai pot uni si nu se mai depun pe obiectele sanitare, tevii, instalatii si obiecte electrocasnice.

Statii dezinfectie cu ultraviolete (UV)

Razele ultraviolete distrug structura ADN a microorganismelor si duc la moartea lor sau fac imposibila reproducerea acestora.

Statii osmoza inversa

Procesul de Osmoza inversa (RO) este procesul prin care, prin aplicarea unei presiuni, se forțează moleculele de solvent sa treacă printr-o membrana semipermeabila. Ele trec de la soluția mai concentrata către cea diluata. Folosind osmoza inversa apa contaminata poate fi trecuta printr-o membrana. Aceasta retine molecule cu dimensiuni mai mare decât ale apei si, in final, aceasta este separata de agenții poluanți.


Pentru alegerea unui sistem de filtrare adecvat va recomandam sa faceti o analiza gratuita a apei asigurata de catre producator. Puteti descarca aici un model de Buletin de analiza apa.  Pentru mai multe detalii puteti apela numarul de telefon 0770994129.


Vezi aici cea ma buna oferta la statii de dedurizare si tratare a apei.

Afișez toate cele 46 de rezultate

Afișez toate cele 46 de rezultate