Statii dedurizare apa si tratare

Afișez 1 - 12 din 49 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 49 de rezultate

Statii dedurizare si tratare la cel mai mic pret. Peste 90% din articole sunt produse in Romania la cele mai inalte standarde. Cu ajutorul acestora se obține apă curată pentru sănătate. Gasiti aici o gama foarte diversificata de modele.

Statii dedurizare SOFT

Aceste statii automate reduc duritatea apei. Ele se bazează pe utilizarea unei rasini speciale care atrage si retine ioni cu sarcina electrica pozitiva (in general ioni de calciu şi magneziu). Acestia se inlocuiesc cu ioni de sodiu si calitatea apei se modifica fundamental si dispar efectele cauzate de apa dura (bogata in calciu). Regenerarea acestei rasini se realizeaza cu ajutorul unei solutii de clorura de sodiu.
Gama cuprinde: statii dedurizare CAB (dedurizatoare compacte, cu un singur corp) si statii dedurizare cu tancuri de amestec si depozite sare separate.

Statia dedurizare si deferizare MIX

Statii de deferizare dedurizare ce utilizeaza tablete de sare si mediu de filtrare Ecomix. Acest mediu reduce, intr-o singura treapta, concentrațiile mai multor substanțe cum sunt: calcarul (duritatea), manganul, fierul, amoniul cât și substanțe organice. Ecomix este un amestec de medii care cuprinde rășini schimbătoare de ioni. Acesta acționează simultan pentru reducerea substanțelor prezentate mai sus.
Regenerarea acestui mediu la o statie deferizare dedurizare se realizează in același mod ca la dedurizator apa (stațiile dedurizare SOFT) prin intermediul unei solutii de clorura de sodiu.
La statiile de dedurizare MIX se disting doua categorii: dedurizator simplex sau dedurizator duplex. Nu sunt folosite pentru apa calda, recomandate doar pentru apa rece.

Statia dedurizare SOFT TWIN

Aceste dedurizatoare de apa au acelasi principiu de functionare ca statiile de dedurizare SOFT prezentate mai sus.
Un avantaj in plus ce apare la statia de dedurizare SOFT TWIN este acela ca furnizeaza apa dedurizata in permanenta.
Acest dedurizator duplex, avand o unitate (tanc cu rasina) activa si una in rezerva, furnizeaza apa dedurizata tot timpul. Acest lucru se realizeaza prin alternarea fluxului de apa intre cele doua unitati. Dedurizator clack cu vana de control măsoară volumul de apa care trece prin unitate activa. Acesta comuta, la epuizarea capacitatii, pe unitatea in rezerva si incepe regenerarea unitatii epuizate.

Dispozitive electronice anticalcar Calmat sau Vulcan

Aceste dispozitive emit impulsuri electronice care modifica structura cristalelor de calciu. Acestea nu se mai pot uni si nu se mai depun pe: obiectele sanitare, tevii, instalatii si obiecte electrocasnice.

Cu apa dedurizata…

… poți spune adio depunerilor de calcar si aparitiei petelor pe: cazi de baie, gresie si faianta, cabina dus, mobiliere baie, sticla tuburilor din panourile solare cu rezervor apa etc.
… prelungesti viata electrocasnicelor si a echipamentelor din domenii diverse: masini de spalat rufe, boilere electrice, centrala termica (centrale termice murale, centrale cu combustibil solid). Sau aparate de aer conditionat (perdele de aer cu apa – pentru aer cald sau rece) si multe altele…
… protejezi instalatiile sanitare pentru mai mult timp: accesorii centrale, fitinguri din alama si fonta, calorifere tabla, fonta si aluminu, accesorii calorifere. De asemenaea si pentru: pompe dozatoare apa, pompe orizontale, vase de expansiune, tevi si fitinguri, pompa de caldura, pompe de circulatie, tevi din cupru si fonta

Statii dezinfectie cu ultraviolete (UV)

Razele ultraviolete asigurate de lămpi UV de distrug structura ADN a microorganismelor. Conduc la moartea lor sau fac imposibila reproducerea acestora. Trateaza apa provenita din put, de la pompe submersibile. …

Statii osmoza inversa

Procesul de Osmoza inversa (RO) este procesul prin care, prin aplicarea unei presiuni, se forțează moleculele de solvent sa treacă printr-o membrana semipermeabila. Ele trec de la soluția mai concentrata către cea diluata.
Folosind osmoza inversa, apa contaminata poate fi trecuta printr-o membrana. Aceasta retine molecule cu dimensiuni mai mare decât ale apei. In etapa finala, aceasta este separata de agenții poluanți
Apa tratata astfel se poate utiliza intr-o gama larga de aplicatii cum ar fi: fabrici de medicamente, laboratoare medicale si farmaceutice, spitale,intretinere panouri solare (nu mai raman pete la spalarea oglinzilor acestora). Si de asemena in diverse aplicații din domeniul HORECA, apa pentru spalatorii auto (dupa un spalat cu presiune nu mai apar urme de calcar). Montaj simplu, cu scule de mana (nu necesita scule electrice) …


Filtrare apa – gamă diversă ce se poate adapta la orice proiect

 … despre: statie dedurizare simplex, cartuse filtre, filtre cărbune activ, filtre de unica folosinta, filtre Big Blue, consumabile osmoză. Sau dedurizarea apei, accesorii statii de dedurizare apa, consumabile UV, pastile de sare, staţii de filtrare.
Ori, poate vrei sa stii mai multe despre: instalații dedurizare dedurizator cabinet cu valva clack, sterilizatoare cu UV, tratarea apei, date tehnice, debit maxim, dimensiuni cm inaltime, lungime, latime, statie dedurizare duplex. litri de rasina, rasina Dowex HCRSS (Dowex™-HCRS/S r) …


Pentru alegerea unui sistem de filtrare adecvat va recomandam sa faceti o analiza gratuita a apei asigurata de catre producator. Puteti descarca aici un model de Buletin de analiza apa.  Pentru mai multe detalii puteti apela numarul de telefon 0770994129.


Vezi aici ofertele speciale la statii de dedurizare si tratare a apei.