Sisteme de dus

Afișez 1 - 60 din 1055 de rezultate

Dușul a devenit de fapt o rutină care vă ajută, fie să vă pregătiți pentru o nouă zi, fie să vă relaxați după o zi lungă si agitata. Îndiferent de motivul pentru care optezi sa faci un duș, un sistem de duș va fi o îmbunătățire esențială a toaletei dumneavoastră.

De ce să alegeți sisteme si accesorii de duș de pe apa-gaz-canalizare.ro? Pentru a vă amenaja cabina de duș sau cada, aveți la îndemână cele mai recente modele de dușuri de baie: coloane și seturi moderne, ușor de montat, placute privirii cat si foarte functionale. Seturile de duș sunt produse din materiale de calitate, sunt lucioase și arată excelent alaturi de toate celelalte obiecte sanitare pe care le puteți descoperi pe apa-gaz-canalizare.ro. Poți să-ți îmbunătățești baia cu accesorii noi de duș: pălării și brațe de duș, coloane de duș de diferite dimensiuni, coloane de duș simple, furtunuri pentru racordare etc.

Cum alegi cele mai bune coloane sau seturi de duș?
Orice tip de cabină de duș trebuie să fie dotată cu seturi și coloane de duș. Produse tipice, aceste seturi au de obicei un suport de perete, un cap de duș, precum și un furtun. Aceste seturi și coloane de duș pot fi descoperite pe apa-gaz-canalizare.ro într-o gamă largă de modele, cu diferite funcționalități. În funcție de aspectul băii, puteți alege coloane de duș cromate, nichelate, strălucitoare sau antice. Opțiunea ta depinde accesoriile pe care le dorești. Există coloane de duș care au o bară e care se ragaseste un suport glisant, un telefon cu diverse functii, furtun de dus cu dimensiuni variabile, savoniere și sistem de atașare. Seturile de duș pot fi cu suport sau cu bară. Chiar dacă inițial poate părea o selecție simplă, există suficiente variante ale sistemelor de duș pentru a vă asigura că decizia nu este de fapt deloc simplă. Pe lângă stilul de care tinem cont din faza de proiectarea, ar trebui să luați în considerare, de asemenea, finisajele, culorile, liniile de contur dar și caracteristicile suplimentare. Există, de asemenea, funcții de ultimă oră care pot face din duș o experiență cu totul specială. Puteți alege să modificați programul debitului de apă prin atingerea unui comutator, sau poate pentru un sistem termostatic care cu siguranță va menține apa la un nivel constant de temperatură pentru un confort optim.

apa-gaz-canalizare.ro oferă o colecție vastă de sisteme și coloane de duș de cea mai bună calitate.

Coloane si seturi pentru dus
Datorită faptului că este foarte important confortul dușului, pentru cea mai bună experiență, la apa-gaz-canalizare.ro veți găsi cu siguranță cele mai bune produse pentru o cabina de duș asa cum ai visat. Avem de la cea mai recentă generație de coloane si seturi de duș până la furtunuri sau simple capete de duș, toate selectate cu foarte mare atentie pentru a asigura o eficiență maximă.
Articolele de duș de pe apa-gaz-canalizare.ro sunt realizate pentru a evita risipa de apă, fiind echipate cu numeroase moduri de funcționare și chiar și cu un sisteme rapide de curățare.
Seturile de duș sunt foarte ușor de instalat și garantează, de asemenea, posibilitatea de a muta ușor para de duș.
Sistemele de duș sunt atat de diverse incat există ceva potrivit pentru fiecare tip de design. De la forme pătrate la linii arcuite, de la simplu flux de apă la variații complexe cu 5 sau 6 stiluri, există o varianta pentru orice ce fel de stil de amenajare va-ti propus.

Beneficiile si avantajele unui dus de mână cu 3 setări de pulverizare
– un jet aerat și moale pentru o stare relaxanta
– spray de mare volum ce oferă o experiență de duș completă și confortabilă
– Jetul de rapel ofera un jet intens si energizant pentru senzatia de masaj
– puteti schimba jetul folosind butonul ergonomic sau rotind scutul dusului de mana

Toate variantele de sisteme de duș prezentate pe magazinul online apa-gaz-canalizare.ro sunt selectate împreună cu constructori, designeri de interior și arhitecți, pentru a ne asigura că fiecare sistem integrează o estetică unitară cu functionalitati impecabile. Astfel, fiecare baterie va fi un element de stil pe care cu siguranță îl veți folosi cu plăcere. Comandați online sisteme de duș și aveți, de asemenea, o mulțime de modele oferite de la câțiva dintre cei mai mari producători: Grohe, Hansgrohe, Ideal Standard, Kludi, Steinber si multi altii.

Avantaje si beneficii ale sistemelor de duș de calitatie
Evoluția tehnologiei moderne se reflectă si în sistemele de igienă. De la capul de duș ușor până la unul dintre cele mai sofisticate sisteme îngropate, asigura atât securitatea cât și confortul încă de la prima utilizare.
Ploaie linistita de vară, jeturi puternice, pulverizare stimulatoare la duș sau toate cele 3 furnizate de același cap de duș.
Sisteme de dus ce au un consum de apa redus care au fost proiectate si cu funcție ecologică.
Deoarece consumăm apă în plus decât este necesar, mai ales la duș, este foarte important să cumpărăm articole de calitate superioară, dotate cu un sistem de reducere a cantităților de apa utilizate. Procedând astfel, contribuim atât la scăderea cheltuielilor pentru facturi cât și la reducerea deversărilor de ape contaminate.
Produsele noastre îmbunătățesc eficient orice tip de cabină de duș.

Cum se instalează coloana de duș?
Dacă ați achiziționat unul dintre aceste seturi și coloane de duș de pe apa-gaz-canalizare.ro, puteți gestiona singur etapele de montaj. Aveți nevoie de câteva materiale și unelte suplimentare (chei fixe, o cheie reglabilă, bormasina, masina de infiletat, ruleta și o nivela pentru a fixa corespunzătoar coloana de duș.
Se etanseaza prelungirile pentru bateria de dus, racordurile pe perete, garnituri, apoi bateria si piulitele olandeze. Apoi se asambleaza pe pozitie coloana de dus si se fixeaza suportul de perete. La final, para de dus se monteaza la capatul furtunului metalic.
Etansati prelungirile pentru bateria de duș, legăturile de pe perete și garniturile, iar după aceea bateria și piulițele olandeze. După aceea, asamblați coloana de duș pe poziție și fixați suportul pe suprafață peretelui. La final, capul de duș este montat la capătul furtunului de dus.

Un sistem de duș este mai mare decât un dispozitiv, este o experiență. Orice îți dorești, de la un duș pentru a te ajuta să te trezești dimineața, la un duș fierbinte pentru a te relaxa înainte de căderea nopții, un sistem de duș este un serviciu. Există mai multe opțiuni, de la capete și de asemenea conducte, la coloane de duș, fiecare cu beneficiile ei.

Shopping Cart