Sifoane, ventile si racorduri

Afișez 1 - 12 din 242 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 242 de rezultate

Sifoanele elimină excesul de apă în locațiile în care sunt instalate (cum ar fi căzi, dușuri sau terase) sau drenează apa din dispozitivele de curățare si chiuvetele din zona de gătit. Ele au, de asemenea, o funcție cu adevărat vitală: aerisire. Pe apa-gaz-canalizare.ro veți găsi diferite tipuri de sifoane pentru podea, terasă și pentru tot felul de obiecte sanitare și, de asemenea, dispozitive. Indiferent de dimensiunile pe care încercați să le găsiți, le veți găsi mai jos. Avem sifoane de bază sau cu un număr de iesiri, verticale sau laterale.

Pe apa-gaz-canalizare.ro puteți găsi sifoane, ventile și racorduri, de asemenea, instalații de calitate superioară, la prețuri excepțional de atractive! Am ales cele mai eficiente articole din varietatea de producători identificați, cum ar fi Grohe, Villeroy & Boch, Geberit, Hansgrohe, Kludi, Perfect Criterion, Ideal Requirement, Alcadrain, Hatria și, de asemenea, mulți alții, astfel încât să puteți fi sigur că această parte a sistemul de drenaj isi face treaba corect.
Pe apa-gaz-canalizare.ro am dezvoltat de fapt o serie unică de obiecte sanitare de calitate și de lungă durată pentru băi și bucătării.
Sifoane, ventile și racorduri, de asemenea, instalații pe care le puteți folosi fără probleme pentru o lungă perioadă de timp.

În această clasificare, veți găsi atât sifoane de bază pentru podea care își îndeplinesc sarcina cu succes și sunt de cea mai bună calitate, dar și sifoane care se bazează pe anumite tehnologii avansate, cum ar fi folie de hidroizolație, izolație fonică integrată și multe altele. Puteți alege un sifon din ceramica sau orice alt material, în funcție de caracteristicile băii. În plus, puteți alege un sifon pentru podea care este fabricat din oțel inoxidabil sau polipropilenă.

Aveți balcoane care au infiltrații? În categoria sifoanelor pentru podele și balcon, am ales mai multe tipuri de sifoane pentru balcon pentru a elimina problemele.

Sistemul de drenaj este extrem de important, sifonul se instaleaza pe terasa lasand rapid apa sa curga si de asemenea protejeaza aceasta zona care trebuie sa fie uscata si aerata. Sifonul va fi legat cu siguranță de conducte îngropate care cu siguranță vor atrage apa din exteriorul clădirii la mare distanță de receptor. In caz de precipitatii intense, sifonul trebuie sa fie mai mare pentru a putea absorbi debitul apei de pe terasa.
Alegeți obiectele sanitare de pe apa-gaz-canalizare.ro de la producatori mari, care cu siguranță se vor potrivi perfect în stilul dvs.