Separator hidrocarburi

Afișez toate cele 6 rezultate

Afișez toate cele 6 rezultate

Separator hidrocarburi Valrom ieftin fabricat in Romania. Calitate garantata. Produse conform standarde aplicabile in Romania si Europa. Asigura obținerea avizelor de la direcțiile de protecție a mediului. Foarte ușor de transportat, montat si de întreținut.

Sistemul Aquaclean Valrom

Aquaclean Valrom contine sisteme de epurare apa uzata precum:
Separatoare hidrocarburi si uleiuri:
– Separatoare de hidrocarburi
– Separatoare de grăsimi
Fose septice si statii epurare:
– Fose septice ecologice
– Statii de epurare familiale (ministatii de epurare). Pe baza de comenzi speciale se pot executa si statii de epurare mari dimensiuni ce pot deservi localitati intregi.

Legea in vigoare pentru obligativitatea utilizării de separatoare hidrocarburi

Legislatie separator hidrocarburi: pentru protecția mediului, orice societate comerciala din industriile generatoare de ape reziduale cu conținut hidrocarburi (substante de origine petroliera) si uleiuri minerale este obligata sa aibă instalat separator de hidrocarburi. Acesta lege sa aplica si agenților econoimici care au platforme betonate, parcări acoperite, spaţiile industriale, service auto, staţii de carburanţi, spãlãtorii auto. Trebuie utilizat chiar si la casa si gradina in cazul in care exista riscul de contaminare cu produse petroliere cum este cazul activității de dezmembrări auto.
Scopul unui separator de grasimi este sa separe apa de uleiuri si hidrocarburi care pot sa ajungă în sistemul de scurgere a apei menajere si implicit în sursele de apa si pe sol.
Asta pentru a respecta cerințele legale privind evacuarea apelor uzate, respectiv obținerea avizului de mediu conform HG 188/2002 în anexa 1: „Norme tehnice privind colectarea, epurarea şi evacuarea apelor uzate orasenesti, NTPA-011” art. 5 (modificată si completată prin H.G. 352/11.05.2005) şi normele europene SR EN 12056–1:2002 – Rețele de evacuare gravitaționala in interiorul clădirilor şi SR EN 1825–2:2002 – Separatoare de hidrocarburi.

Gama separatoare de hidrocarburi

Gasesti aici modele de la 1400 litri la 4700 litri, fabricate in Romania (din polietilena) si se pot utiliza de la statii de benzina si spalatorii auto pana la la parcari pentru tractoare, camioane, TIR-uri etc.
– Separatoare de hidrocarburi 3ls (volum 1400 litri)
– Separatoare de hidrocarburi 6ls (volum 3000 litri)
– Separatoare de hidrocarburi 10ls (volum 4700 litri)
Separatoarele de hidrocarburi sunt ușor de montat si de întreținut. Costuri minime pe parcursul utilizării mai cu seama pentru ca nu este necesar aport de energie pentru funcționarea acestora.

De ce se produc rezervoarele din polietilena si nu din polipropilena sau PVC ?

Polietilena (PE) poate fi folosită și la temperaturi foarte scăzute pentru că nu îngheață. Are o rezistență foarte bună la acțiunea mediului înconjurător.
Este materialul plastic cel mai răspândit. Se produc din polietilena o gama foarte mare de articole precum: rezervoare apa potabila, camine vizitare, butoaie de vin, rezervoare apa pluviala, cuve piscicole si aquaponic, tevi si fitinguri. Se regaseste si in materiale de ambalaje (pungi de plastic, membrană, folie etc), plăci extrudate, etc.

Polipropilena (PP) are o masă mică, dar este foarte rezistentă la rupere, la acțiunea solvenților organici sau a electroliților. Non-toxic, ignifug, punct de topire ridicat. Polipropilena este mai rigidă dar nu la fel de rezistentă precum polietilena.
Este folosită in industria materialelor plastice, mai ales la instalațiile canalizare si de încălzire. Mai este utilizată ca plastic în industria de automobile concurând cu ABS.

PVC-ul este acronimul pentru „policlorură de vinil” si este al treilea cel mai folosit tip de plastic. Rezistent la foc, la apa, la razele ultraviolete, la substante chimice acide (mai putin la solventi, precum eterul sau acetonele).
Varianta rigida a PVC-ului are nenumarate aplicatii industriale, in special in domeniul constructiilor: tevi de canalizare si aplicații de profil, cum ar fi uși și ferestre si alte articole de amenajare a locuintei. De asemenea, este folosit la fabricarea sticlelor de plastic, a ambalajelor nealimentare, a foilor de acoperire a alimentelor și a cardurilor de plastic (cum ar fi cardurile bancare sau de membru).
PVC-ul, in forma sa mai flexibila este utilizat și în instalații sanitare, izolarea cablurilor electrice, imitație de piele, pardoseli PVC, semnalizare, discuri de vinil si și multe alte aplicații în care poate înlocui, spre exemplu, cauciucul.

Principiu de funcționare si detalii tehnice

Epurarea apele uzate se realizeaza in rezervoare apa pluviala (cu filtru coalescent) si se montează subteran. Este obligatoriu ca separatoarele sa fie montate pe un pat de beton de cca 15-30 cm, dimensionat în funcție de structura solului și greutatea separatorului in funcționare. Nu este necesar camin din beton in jurul acestora.
In foarte mare parte a timpului, in separatoarele de hidrocarburi se afla substanțe inflamabile. Din acest motiv, este obligatoriu ca acestea sa fie instalate la o distanta corespunzătoare de: surse de foc deschise, centrale termice etc.
Daca vrei sa știi mai multe despre: dimensiuni separator hidrocarburi subteran, principii de funcționare, debit separator, volum util, trapa de namol, galerie foto …

Ce oferim pentru toate modelele comercializate?

Separatoarele comercializate au marcaj CE si toate documentațiile necesare conform legislației in vigoare, ceea ce asigura obținerea favorabila a avizului de mediu.

  • Declarație de conformitate,, manual tehnic, instrucțiuni de montaj
  • Declaratie de performanta separator hidrocarburi Valrom
  • Declaratie de conformitate CE separator hidrocarburi Valrom
  • Garanție 2 ani, dacă sunt respectate instrucțiunile de transport, depozitare, manipulare, montare și întreținere.
  • Rezervoare subterane cu o durata de viata 30 ani , dacă sunt respectate instrucțiunile de transport, depozitare, manipulare, montare și întreținere.
  • Lansarea comenzii se poate face și fără cont client sau produs in cos, se poate transmite pe email. Posibilitatea de plata cu card. Se poate achita și cu card ce permite rate fara dobanda.
  • Preturile afișate pentru ofertele speciale la separatoarele de hidrocarburi sunt cu TVA inclus.
  • Transport in toate localitățile din Romania: Iasi, Arad, Bucuresti, Constanta, Baia-Mare, Craiova, Brasov, Piatra Neamt etc.

Suport tehnic

Clienții firmei noastre pot cere sfaturi de la specialiștii noștri. Aceștia va vor ajuta pas cu pas pentru o instalare corespunzătoare.
Nu ezitați sa ne contactați pentru comenzi sau mai multe informații despre: separatoare hidrocarburi, statii epurare, fose rezervoare, accesorii fose, bioactivator fose septice, rezervoare apa etc.

Separatoare de hidrocarburi in promotie.