Separator hidrocarburi

Separator hidrocarburi ieftin fabricat in Romania. Calitate garantata. Produse conform standardelor europene și internaționale. Asigura obținerea avizelor de la direcțiile de protecție a mediului. Foarte ușor de transportat, montat si de întreținut.

Ușor de montat, ușor de întreținut, costuri minime pe parcursul utilizării.

 • separator hidrocarburi
 • separator hidrocarburi Valrom
 • separator hidrocarburi subteran
 • separator de hidrocarburi industrial
 • sistem de monitorizare si avertizare nivel hidrocarburi

Gasesti aici modele de la 1400 litri la 4700 litri fabricat in Romania din polietilena, ce se pot utiliza de la statii de benzina si spalatorii auto pana la la spalatorii tractoare, camioane si TIR-uri.

Legea in vigoare pentru obligativitatea utilizării de separatoare hidrocarburi

Agenții economici din industriile generatoare de ape uzate cu conținut hidrocarburi si uleiuri minerale sunt obligați sa aibă instalat separator de hidrocarburi. Acesta lege sa aplica si societăților comerciale care au platforme betonate, parcări acoperite, spaţiile industriale, service auto, staţii de carburanţi, spãlãtorii auto.
Scopul unui separator de grasimi este sa separe apa de toate hidrocarburile si uleiurile minerale care pot sa ajungă în sistemul de scurgere a apei menajere si implicit în sursele de apa si pe sol.
Asta pentru a respecta cerințele legale privind evacuarea apelor uzate, respectiv obținerea avizului de mediu conform HG 188/2002 în anexa 1: „Norme tehnice privind colectarea, epurarea şi evacuarea apelor uzate orasenesti, NTPA-011” art. 5 (modificată si completată prin H.G. 352/11.05.2005) şi normele europene SR EN 12056–1:2002 – Rețele de evacuare gravitaționala in interiorul clădirilor şi SR EN 1825–2:2002 – Separatoare de hidrocarburi.

Cum se montează?

Separatoarele se montează subteran. Este obligatoriu ca separatoarele sa fie montate pe un pat de beton de cca 15-30 cm, dimensionat în funcție de structura solului și greutatea separatorului in funcționare. Nu este necesar camin din beton in jurul acestora.

Pentru detalii …

Ce oferim pentru toate modelele comercializate?

Separatoarele comercializate au marcaj CE si toate documentațiile necesare conform legislației in vigoare, ceea ce asigura obținerea favorabila a avizului de mediu.

 • agrementul tehnic
 • declarație de conformitate,
 • manual tehnic
 • instrucțiuni de montaj
 • garanție 2 ani, dacă sunt respectate instrucțiunile de transport, depozitare, manipulare, montare și întreținere.
 • durata de viata 30 ani , dacă sunt respectate instrucțiunile de transport, depozitare, manipulare, montare și întreținere.

Suport tehnic

Clienții firmei noastre pot cere sfaturi de la specialiștii noștri. Aceștia va vor ajuta pas cu pas pentru o instalare corespunzătoare.
Pentru comenzi sau mai multe informații nu ezitați sa ne contactați.

Vezi aici cea ma buna oferta de separatoare de hidrocarburi.

Afișez toate cele 6 rezultate

Afișez toate cele 6 rezultate