Separatoare grasimi

Separatoare grasimi ieftine fabricate în Romania. Foarte ușor de transportat, montat si de întreținut. Produse conform standardelor europene și internaționale. Asigura obținerea avizelor de la direcțiile de protecție a mediului

Gamă diversă ce se poate adapta la orice proiect

  • separator grasimi sub chiuveta bucatarie
  • separator grasimi Valrom
  • separator grasimi subteran
  • separator de grasimi industrial

Gasesti aici modele de la 44 litri la 3000 litri sau chiar de 4700 litri fabricat in Romania din polietilena, ce se pot utiliza atat pentru uz casnic montate sub chiuveta pana la cele de mare capacitate pentru restaurante, hoteluri sau chiar fabrici de prelucrare a pestelui .

Legea în vigoare pentru obligativitatea utilizării de separatoare grasimi

Agenții economici din industriile generatoare de ape uzate cu conținut de grăsimi de origine animala si/sau vegetala sunt obligați sa aibă instalat separator de grasimi. Acesta lege sa aplica si societăților comerciale care au ca specific bar, cafenea, cofetărie, patiserie, etc.
Scopul unui separator de grasimi este sa separe apa de toate uleiurile și grăsimile rezidurile de origine animala sau non-animala care pot sa ajungă în sistemul de scurgere a apei menajere si implicit în sursele de apa si pe sol.
Asta pentru a respecta cerințele legale privind evacuarea apelor uzate, respectiv obținerea avizului de mediu conform HG 188/2002 în anexa 1: „Norme tehnice privind colectarea, epurarea şi evacuarea apelor uzate orasenesti, NTPA-011” art. 5 (modificată si completată prin H.G. 352/11.05.2005) şi normele europene SR EN 12056–1:2002 – Rețele de evacuare gravitaționala in interiorul clădirilor şi SR EN 1825–2:2002 – Separatoare de grasimi.

Cum se montează?

Separatoarele cu volum 44 litri, se va monta sub chiuveta sau cat mai aproape pentru a avea un traseu cat mai scurt pana la separator.
De reținut! Aceste separatoare de 44 litri rezolva și problemele legate de înfundarea țevilor de scurgere, deoarece retine acele resturi care blochează țevile de scurgere.
Separatoarele cu volume mai mari se montează subteran.
La montajul subteran este necesar ca separatoarele sa fie montate pe un pat de nisip de cca 15 cm pe toata suprafata inferioara (la NG 2 si NG 4), iar la NG 10 si NG 15 este obligatoriu pat de beton de cca 15-30 cm, dimensionat in functie de structura solului si greutatea separatorului in functionare. Nu este necesar camin din beton in jurul acestora.

Pentru a previni colmatarea si infundare tevilor…

Ce oferim pentru toate modelele comercializate?

Separatoarele comercializate au marcaj CE si toate documentatiile necesare conform legislatiei in vigoare, ceea ce asigura obtinerea favorabila a avizului de mediu.

  • agrementul tehnic
  • declaratie de conformitate,
  • manual tehnic
  • instructiuni de montaj
  • garantie 2 ani , dacă sunt respectate instructiunile de transport, depozitare, manipulare, montare și întreținere.
  • durata de viata 30 ani , dacă sunt respectate instructiunile de transport, depozitare, manipulare, montare și întreținere.

Suport tehnic

Clientii firmei noastre pot cere sfaturi de la specialistii nostri. Acestia va vor ajuta pas cu pas pentru o instalare corespunzatoare.
Pentru comenzi sau mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Vezi aici cea ma buna oferta separatoare de grasimi.

Afișez toate cele 12 rezultate

Afișez toate cele 12 rezultate