Separatoare grasimi

Separatoare grasimi ieftin fabricat in Romania

Modele disponibile in stoc cu transport in toata Romania.

  • separator grasimi sub chiuveta bucatarie
  • separator grasimi valrom
  • separator grasimi subteran
  • separator de grasimi industrial

Gasesti aici modele de la 50 litri la 500 litri sau chiar de 5000 litri fabricat in Romania din v-pehd. ce se pot utiliza atat pentru uz casnic montate sub chiuveta pana la cele de mare capacitate pentru restaurante sau spalatorie auto.

Legea in vigoare pentru Obligativitatea Utilizarii de Separatoare Grasimi

Agentii economici din industriile generatoare de ape uzate cu continut de grasimi de origine animala si/sau vegetala sunt obligati sa aiba instalat separator de grasimi.

Acesta lege sa aplica si societatilor comerciale care au ca specific bar, cafenea, cofetarie, patiserie, etc.

Scopul unui separator de grasimi este sa separe apa de toate uleiurile și grasimile rezidurile de origine animala sau non-animala sa ajungă în sistemul de scurgere a apei menajere si implicit în sursele de apa si pe sol.

Asta pentru a respecta cerințele legale privind evacuarea apelor uzate, respectiv obținerea avizului de mediu conform HG 188/2002 în anexa 1

Norme tehnice privind colectarea, epurarea şi evacuarea apelor uzate orasenesti, NTPA-011” art. 5 (modificată si completată prin H.G. 352/11.05.2005) şi normele europene SR EN 12056–1:2002 – Rețele de evacuare gravitationala in interiorul cladirilor şi SR EN 1825–2:2002 – Separatoare de grasimi.

Ce oferim pentru toate modelele comercializate:

Separatoarele comercializate au marcaj CE si toate documentatiile necesare conform legislatiei in vigoare, ceea ce asigura obtinerea favorabila a avizului de mediu.

  • agrementul tehnic
  • declaratie de conformitate,
  • manual tehnic
  • instructiuni de montaj
  • garantie 2 ani
  • durata de viata 30 ani , dacă sunt respectate instructiunile de transport, depozitare, manipulare, montare și întreținere.

Cum se monteaza in functie de nevoie?

Separatoarele cu volum 44 litri, se va monta sub chiuveta sau cat mai aproape pentru a avea un traseu cat mai scurt pana la separator.

Se retinut!
Aceste separatoare de 44 litri rezolva si problemele legate de infundarea tevilor de scurgere, deoarce retine acele resturi care blocheaza tevile de scurgere.

Separatoarele cu volume mai mari se monteaza subteran sau suprateran.

La montajul subteran este necesar ca separatoarele sa fie montate pe un pat de nisip pe toata circumferinta si nu este necesar camin din beton.

Daca se doreste un montaj suprateran, pentru separatoarele cu un volum mai mare de 1000 de litri, se recomanda construirea unui cadru metalic.

Clientii firmei noastre pot cere sfaturi de la specialisti nostri. Acestia va vor ajuta pas cu pas pentru o instalare corespunzatoare.

Pentru comenzi sau mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati

Vezi aici cea ma buna oferta separatoare de grasimi

fallback-no-image-7539

SAC DE NAMOL PT. SEPARATOR GRASIMI CU MONTARE SUPRATERANA NG0.3 aquaClean Valrom

SAC DE NAMOL PT. SEPARATOR GRASIMI CU MONTARE SUPRATERANA NG0.3
41.37Lei