Separatoare grasimi

Afișez toate cele 12 rezultate

Separatoare grasimi ieftine fabricate în Romania. Foarte ușor de transportat, montat si de întreținut. Produse conform standardelor europene și internaționale. Asigura obținerea avizelor de la direcțiile de protecție a mediului.

Sistemul Aquaclean Valrom

Aquaclean Valrom contine sisteme de epurare ale apelor uzate precum:
– Separator hidrocarburi si uleiuri (separatoare de hidrocarburi si separatoare de grăsimi),
– Statii de epurare familiale. Pe baza de comenzi speciale se pot executa si statii de epurare apa de mari dimensiuni ce pot deservi localitati intregi.
– Fose septice ecologice

Gamă diversă ce se poate adapta la orice proiect

 • separator grasimi sub chiuveta bucatarie
 • separator grasimi Valrom
 • separator grasimi subteran
 • separator de grasimi industrial

Gasesti aici modele de la 44 litri la 3000 litri sau chiar de 4700 litri. Fabricate in Romania de Valrom Industrie. Sunt din polietilena si se pot utiliza atat pentru uz casnic (cu montaj sub chiuveta) pana la cele de mare capacitate pentru: restaurante, hoteluri sau chiar fabrici de prelucrare a pestelui sau a altor produse alimentare.

Legea în vigoare privind obligativitatea utilizării de separatoare grasimi

Agenții economici din industriile generatoare de ape uzate cu conținut de grăsimi vegetale si animale sunt obligați sa aibă instalat separator de grasimi. Acesta lege sa aplica si societăților comerciale din industria alimentara care au ca specific: bar, cafenea, cofetărie, patiserie, etc.
Scopul unui separator de grasimi este sa separe apa de toate uleiurile și grăsimile rezidurile de origine animala sau non-animala care pot sa ajungă în sistemul de scurgere a apei menajere si implicit în sursele de apa si pe sol.
Asta pentru a respecta cerințele legale privind evacuarea apelor uzate, respectiv obținerea avizului de mediu conform HG 188/2002 în anexa 1: „Norme tehnice privind colectarea, epurare separator şi evacuarea apelor uzate orasenesti, NTPA-011” art. 5 (modificată si completată prin H.G. 352/11.05.2005) şi normele europene SR EN 12056–1:2002 – Rețele de evacuare gravitaționala in interiorul clădirilor şi SR EN 1825–2:2002 – Separatoare de grasimi.

Cum se montează?

Separatoarele cu volum 44 litri, se vor rmonta sub chiuveta sau cat mai aproape pentru a avea un traseu cat mai scurt pana la separator.
De reținut! Aceste separatoare de 44 litri rezolva și problemele legate de înfundarea țevilor de scurgere. Au o eficienta ridicata pentru ca, pe langa retinerea grasimilor, opresc si acele resturi care pot bloca conductele de canalizare.
Separatoarele cu volume mai mari se montează subteran.
La montajul subteran este necesar ca separatoarele sa fie montate pe un pat de nisip de cca 15 cm pe toata suprafata inferioara (la NG 2 si NG 4), iar la NG 10 si NG 15 este obligatoriu pat de beton de cca 15-30 cm, dimensionat in functie de structura solului si greutatea separatorului in functionare. Nu este necesar camin din beton in jurul acestora.
Nota: instalarea si intretinerea separatoarelor de grasimi se face de către personal calificat si cu respectarea normele de protectia muncii.
Acțiunea de a separa grasimi uleiuri este necesara pentru a previni colmatarea si infundare tevilor…

Pentru aceasta gama de produse va oferim:

 • Separatoarele comercializate au marcaj CE si toate documentațiile necesare conform legislației in vigoare, ceea ce asigura obținerea favorabila a avizului de mediu.
 • Declarație de conformitate;
 • Instrucțiuni de montaj; Manual sau fișă tehnică. Detalii de instalare, întreținere (curatare separatoare cu apa calda etc.) si caracteristici tehnice: volum total, înălțime, lățime, lungime mm etc.
 • Echipamente complete: cabluri electrice de alimentare, posibilitate facila de conectare (se montează foarte ușor, cu scule si unelte uzuale, nu necesita scule specializate, scule electrice etc)
 • Garanție 2 ani , dacă sunt respectate instrucțiunile de transport, depozitare, manipulare, montare și întreținere;
 • Durata de viata 30 ani , dacă sunt respectate instrucțiunile de transport, depozitare, manipulare, montare și întreținere.
 • Clientii firmei noastre pot cere sfaturi de la specialistii nostri. Acestia va vor ajuta pas cu pas pentru o instalare corespunzatoare. Pentru comenzi sau mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.
 • Lansarea comenzii se poate face și fără cont client sau produs in cos, se poate transmite pe email. Posibilitatea de plata cu card. Se poate achita și cu card ce permite rate fara dobanda.
 • Preturile afișate sunt cu TVA inclus. Promotii separatoare grasimi, cu transport in toate localitățile din Romania: Iasi, Arad, Bucuresti, Constanta, Baia-Mare, Craiova, Brasov, Piatra Neamt etc.

Mai jos oferte speciale pentru separatoare de grasimi.

Shopping Cart