Rezervoare aparente

Afișez toate cele 45 de rezultate

Rezervoare aparente, la înălțime și semi înălțime – Rezervoarele suspendate variază în funcție de dimensiune, formă, material și tehnologii realizate. Puteți selecta rezervoare care vă vor ajuta să economisiți apa, care includ două volume de spălare (scăpați de jumătate din rezervor sau de întregul rezervor) în timp ce protejati natura. Aceste rezervoare sunt destinate sistemului de apă al obiectelor sanitare (vase de toaletă).

Diverse modele de rezervoare suspendate – Alegerea unui vas de toaletă nu este o sarcină ușoară, odată ales trebuie să selectați rezervorul dacă acesta va fi integrat sau suspendat.
Căutați rezervorul perfect pentru vasul dvs. de toaletă? Aruncați o privire la modelele aparente de rezervoare de toaletă disponibile în magazinul nostru apa-gaz-canalizare.ro. Avem rezervoare de toaletă de diferite dimensiuni și forme, astfel încât să poată fi încadrate rapid în orice toaletă. Au costuri deosebite și vă ajută să obțineți o reducere a consumului de apă.

Selectați acum de pe apa-gaz-canalizare.ro un rezervor de toaletă aparent pregătit pentru a fi configurat și utilizat! Avem rezervoare care sunt instalate la o înălțime mare sau înălțime medie deasupra vasului de toaletă și profită de protecție anticondens și de izolare fonică.

Modelele actuale de rezervoare de toaleta sunt produse moderne, usoare dar inteligente care vor economisi apa prin protejarea mediului inconjurator. Un rezervor de toaletă este rezultatul anilor de cercetare și dezvoltare în domeniul sistemelor sanitare, astfel încât are o eficiență excelentă în ceea ce privește eficiența apei. Volumele de curatare sunt mai mici comparativ cu rezervoarele de baza, ceea ce presupune ca investitia va fi amortizata extrem de rapid. Rezervoarele oferite pe apa-gaz-canalizare.ro sunt fabricate din material termoplastic cu rezistență ridicată la șocuri și zgârieturi.

Shopping Cart