Pisoare

Afișez 1 - 12 din 72 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 72 de rezultate

Toate pisoarele de pe apa-gaz-canalizare.ro prezinta atentie la detalii. Pentru organizarea utilă și vizuală a fiecărui spațiu, planul băii are un rol unic atât în ​​locurile de muncă rezidențiale, cât și în cele specifice spatiilor tip HoReCa. Pe lângă design, formă și dimensiune, acestea sunt, de asemenea, alese pentru durabilitate și rezistență în timp.
Toate pisoarele pentru bărbați de pe apa-gaz-canalizare.ro îmbină atractivitatea estetică cu funcționalitatea, fiind realizate dintr-un produs rezistent si de calitate, precum porțelanul. Majoritatea obiectelor sanitare, reprezinta un câștig doarece prezinta și un înveliș antibacterian pentru o mai bună igienizare. În funcție de alegerile dvs., puteți selecta fie un pisoar de toaletă tradițional, fie un pisoar cu acționare digitală si cu o unitate de detectare a utilizatorului în infraroșu. De asemenea, puteți alege designul optim al pisoarului masculin.
Un pisoar este o opțiune potrivită pentru băile tipice. Prezent în toaletele barurilor, hotelurilor, restaurantelor, teatrelor sau salilor de spectacol, este oferit într-o gamă de modele cu diverse beneficii și inovații avansate.
Pisoarele combină designul ideal cu servicii practice. Acestea reprezintă o opțiune contemporană care permite minimizarea consumului de apă și pot fi integrate în orice design de baie. Prin înlocuirea unora dintre vasele de toaletă cu pisoare putem schimba complet designul unei toalete.
Pisoarele vor servi utilizatorilor foarte igienic, fără a fi necesară atingerea lor. În plus, unele modele de pisoare funcționează fără apă datorită unei inovații de sifon care nu necesită apă de spălare. Acest tip de pisoar modern permite lichidelor să circule, dar nu permite mirosurilor să pătrundă în spațiul din sistemul de canalizare.
Pentru fiecare pisoar costul este o reflectare a calității, astfel încât să puteți selecta cu încredere articole premium care vă vor satisface cele mai exigente cerințe. Indiferent dacă aveți nevoie de pisoare pentru pardoseală sau perete, capac sau pisoare fără ramă, aici veți găsi articolul perfect.
În orice baie, este esențial să folosiți inteligent zona deoarece este unul dintre cele mai aglomerate spații din casă. În industriile specializate, optimizarea cu ajutorul pisoarelor este cu atât mai importantă cu cât orice domeniu contează. Folosind mai multe pisoare în loc de numeroase compartimente cu vase de toaletă, permite accesul mai multor utilizatori în același timp.
În oferta noastră, veți descoperi modelul de pisoar potrivit pentru configurația, suprafața și designul băii dvs., fie că este o toaletă acasă, o casă sau o baie dintr-un loc public. Vă invităm să explorați cele mai variate serii de pisoare, de la producătorii de top din domeniul obiectelor sanitare, precum Duravit, Ideal Standard, Geberit, Kolo, și Vidima.
Există mulți utilizatori de toalete în industria HoReCa. În acest sens, atât igiena, cât și organizarea și dinamica spațiului sunt esențiale. Folosind corect pisoarele, veți face, de asemenea, folosirea toaletei mai eficientă, în timp ce utilizatorii vor avea suficientă intimitate.
Gradul ridicat de sănătate oferit de utilizarea unui pisoar pentru toaletele bărbaților este un avantaj enorm, mai ales într-o încăpere care poartă constant bacterii. Folosirea unui pisoar nu include atingerea ceramicii, ceea ce previne transmiterea germenilor. Curățarea și întreținerea vaselor sunt mult mai ușoare decât atunci când vine vorba de mesele de toaletă, iar dezinfecția poate fi întreținută cu ajutorul dezinfectanților care sunt declanșați prin aspirarea apei.

Cum alegem un pisoar? Cu siguranță, opțiunile noastre vor fi dictate de planul bugetar. Pe piata exista diferite tipuri de pisoare, dintre care unele sunt mai progresive. Dar este necesar să le ajustați la spațiul în care urmează să fie montate. Pur și simplu trebuie să știți dacă aveți nevoie de unul cu alimentare verticală sau unul cu alimentare din spate. În caz contrar, puteți selecta de pe apa-gaz-canalizare.ro dintre diferitele pisoare disponibile.

Ce fel de pisoare există? În funcție de modul de acțiune al jetului de apă, există pisoare cu unități de detectare și butoane. În funcție de modul de alimentare, există pisoare cu alimentare în spate și pisoare cu alimentare superioară. În funcție de stil, există pisoare clasice sau pisoare cu jgheab de ploaie (planificate să fie folosite în zone publice de mai multe persoane). Există mai multe tipuri de pisoare disponibile pe piață. Există pisoare pentru adulți și copii.

În funcție de materialul din care sunt fabricate, există pisoare ceramice, pisoare din porțelan și pisoare din oțel inoxidabil. In general, modelele de pisoare pentru copii sunt realizate din plastic, colorate, si au modele deosebite. În funcție de locul în care sunt instalate, există pisoare suspendate pe perete și pisoare cu picior, montate pe podea. La fel, pisoarele alimentate cu energie regenerabilă au apărut în ultimii ani.
Beneficiile utilizării acestui tip de articol sunt evidente.