Piedestale

Afișez 1 - 12 din 35 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 35 de rezultate

O chiuvetă de baie este practică, dar la fel de estetică. Nu lipsește din nicio zonă sanitară. Fabricate din ceramică, marmură, travertin, compozit sau porțelan, aceste articole igienice pot fi descoperite pe apa-gaz-canalizare.ro într-o gamă largă de modele, forme și culori pentru a îndeplini orice cerințe.
In oferta magazinului apa-gaz-canalizare.ro vei descoperi exact acel picior de chiuveta care se potriveste amenajarii baii tale, fie un jumatate de picior pentru lavoar, fie este unul inalt, cu fixare in pardoseala.
În varietatea bogată de articole apa-gaz-canalizare.ro, veți descoperi socluri pentru chiuvete de diferite dimensiuni și forme. Sunt realizate din ceramică convențională sau conglomerat – suprafața lor caldă și fragilă este cu adevărat solidă și rezistentă la pete. In oferta veti descoperi socluri, si lavoare de montat pe perete sau pe blat, in mobilier, sau in colt. Fiecare model este oferit în diferite dimensiuni, așa că – indiferent de dimensiunea toaletei pe care o aveți – veți putea găsi chiuveta ideală pentru interiorul acesteia.
Atunci când alegeți un picior pentru lavoar, puteți lua în considerare și materialul din care este realizat (ceramică sau porțelan). Ambele sunt deosebit de rezistente și au un aspect vizual plăcut. De asemenea, puteți descoperi și alte tipuri de piedestale de lavoar, cu margini sau picioare avansate. Forma modelului de piedestal de lavoar potrivit poate depinde de designul toaletei: un picior rotund pentru chiuvetă este mai potrivit în spațiile standard, în timp ce un picior de lavoar pătrat se potrivește complet cu un design minimalist. Cu toate acestea, ar trebui să mai faceți o verificare înainte de a cumpăra un picior pentru chiuvetă: acesta trebuie să funcționeze cu designul selectat pentru chiuveta de toaletă.
Consultați propunerile noastre, alegeți-vă chiuveta și vedeți cum încep să prindă contur propriile concepte. Un piedestal pentru chiuvetă este necesar pentru orice toaletă tradițională, atemporală sau rustică și poate fi integrat cu ușurință chiar și în decorurile moderne. Fiecare model de picior pentru chiuvetă pentru toaletă pe care îl furnizăm este dezvoltat de mărci de top, cum ar fi Villeroy & Boch, Cersanit, Ideal Standard, Hatria, Geberit, Kolo, Gala și altele.