Paravane de cada

Afișez toate cele 34 de rezultate

Pentru un plus de confort, se recomanda folosirea paravanelor de baie care au balamale, care sa permita deschiderea in ambele directii, astfel incat montarea paravanului pe cada sa se poata realiza atat pe partea dreapta cat si pe partea stanga a acesteia. Acest lucru asigură o instalare ușoară și rapidă în baia dvs.

De ce să folosiți paravane de baie? Datorita faptului ca sunt ideale pentru a face o schimbare in baie si sunt optiunea perfecta pentru a inlocui perdeaua de dus. Acestea sunt recomandate datorită faptului că: asigură un aspect curat, modern și de bază al toaletei și oferă mai multă lumină în baie, care este adesea diminuată de existența unei draperii de duș, este o barieră puternică care previne dispersia apei în baie și limitarea acesteia la zona din interiorul căzii.
Dacă aveți o baie cu o zonă restricționată, folosirea unui paravan de baie este un concept grozav pentru a avea un design contemporan și pentru a menține zona ordonată. Paravanele de baie din sticlă sunt opțiunea perfectă pentru cei care doresc performanța unui duș, dar și beneficiile unei căzi.

Atunci când alegeți să montați un paravan de sticlă pentru cadă, este recomandat să achiziționați un set de duș aparent sau integrat, împreună cu un robinet pentru cadă. Utilizarea articolelor din aceeași gamă oferă un aspect unitar.

Shopping Cart