Incalzire in pardoseala

Afișez 1 - 60 din 81 de rezultate

Incalzire in pardoseala sistem foarte simplu la cel mai bun pret online. Asiguram proiectare gratuita pentru clientii nostri. Livrare rapida in toata Romania.
Mergi la sigur cu unul dintre cele mai performante sisteme de incalzire in pardoseala aflate pe piata la acest moment. Funcționează cu orice tip de centrale termice. Cea mai eficienta soluție de încălzire.

Sisteme incalzire in pardoseala

Pentru incalzire in podea se disting doua variante: sistemul de incalzire cu apa si sistemul de incalzire electrica.

Sistemul de incalzire in pardoseala cu apa – Confort si sanatate

Sistemul de încălzire prin pardoseală reprezintă o alternativă confortabilă şi sănătoasă la sistemele clasice de încălzire care generează un confort termic apropiat de ideal dar şi economii substanţiale de energie.
Este recomandat atat celor care au montate centralele termice pe gaz cat si celor care au centrale termice pe peleti, centrale electrice, cazane combustibil solid.
Uitaţi de şosetele groase sau de picioarele reci, vă puteţi juca în siguranţă şi confortabil pe podea, spaţiul util va creşte. Impreună cu libertatea de a vă decora casa sau de amplasat mobilierul aşa cum credeţi de cuviință.

Incalzire in pardoseală cu agent termic – avantaje și dezavantaje

Iata mai jos ce avantaje oferă incalzirea prin pardoseala cu apa:

CONFORTABIL. Într-un astfel de sistem întreaga pardoseală a încăperii se transformă într-un radiator. Acesta încălzeşte uniform aerul din încăpere prin intermediul unor tevi pex montate in pardoseala, pornind de la nivelul inferior, eliminând astfel senzaţia de disconfort pe care o provoacă o pardoseală rece (podea care, în același, timp este si izolata termic suplimentar).
În cazul sistemului de încălzire în pardoseală avem variaţii mici de temperatură pe verticala camerei, căldura fiind disponibilă acolo unde este necesar.

SĂNĂTOS. Datorită variaţiilor mici de temperatură, încălzirea prin pardoseală produce o deplasare scăzută a aerului din încăpere şi astfel mai puţin praf în suspensie (sau pe mobila , parchet gresie etc), deci un risc mult mai scăzut de alergii.
Pardoseala din zonele umede (baie, bucătărie) se va usca mai rapid, reducând riscul apariţiei ciupercilor şi a mucegaiului.
Nu usucă aerul din încăpere.

ECONOMIC.Comparativ cu sistemele clasice, funcţionează la temperaturi scăzute ale agentului termic fiind eficientă energetic si generând economii substanţiale. Cat costă încălzirea în pardoseală? Cu până la 30% mai putin decat costurile cu un sistem clasic cu calorifere.
Lucrând la temperaturi scăzute (între 35 C – 45 C) sistemul face echipă bună cu instalaţiile care folosesc sursele de energie alternative sau de energie regenerabile: pompa de caldura, panourilor fotovoltaice etc.
Sistemul de încălzire prin pardoseală, dimensionat corect, poate acoperi întreg necesarul termic cu costuri reduse de energie mai ales în ultima perioada când prețul gazelor naturale a explodat!

SIMPLU. Proiectate corect, sistemele de încălzire prin pardoseală pot fi instalate practic sub orice tip de pardoseală: gresie si faianta, plăci ceramice, aproape aproape orice tip de parchet (parchetul pentru încălzirea in pardoseala, parchet laminat, parchet stratificat etc )
Nu ocupă spaţiul camerei, oferindu-vă libertate deplină în amenajarea interiorului şi instalarea mobilierului. Se elibereaza spatiile ocupate de calorifere, radiatoare, sobe si seminee
Sistemul poate fi instalat în toată locuinţa sau doar în anumite încăperi. Controlul temperaturilor se poate face manual, cu ajutorul senzorilor de pardoseală sau cu echipamente smart home comandate din aplicatii de pe telefon.

FIABIL. Este sigur şi nu solicită operaţii de întreţinere. Durata de viaţă estimată a tubului Pex / PE-RT este comparabilă cu cea a clădirii, de circa 50 ani.

Care sunt dezavantajele unui sistem de incalzire in pardoseala cu apa?

  • un cost mai ridicat la instalare (dar care se recuperaza in primul an de folosire)
  • implica instalarea de conducte din teava pex sau PE-RT in podea

Sistemul de incalzire electrica in pardoseala

Sistemul de încălzire electric se poate realiza cu cabluri electrice (covorase incalzitoare, cablu incalzitor).

Incalzirea electrică vs incalzirea cu apa

Incalzirea electrica este recomandat pentru suprafete mici. Instalarea sistemului de încalzire cu cabluri încălzitoare implica costuri ceva mai mici.
Insa, cheluielile de intretinere in timp, cu acest tip de încălzire, sunt mai mari. Deci, din acest motiv, pentru suprafete mari si foarte mari cea mai eficienta metoda este incalzirea in pardoseala cu apa.
Datorita avantajelor pe care le oferra, cele doua tipuri de încălzire prin pardoseală devin din ce în ce mai populare.

Suport clienți … citește mai multe despre incalzirea in pardoseala …

… care este gama completă ? Materialele folosite: Teava pex si PE-RT, placile cu nuturi, termostat digital, actuator termic, banda perimetrala etc Afla de aici
… detalii de montaj si sfaturi pentru instalatori incalzire: turnarea șapei, instalarea tubulaturii, scule si unelte (nu necesita scule electrice) etc.

Proiecte incalzire in parodoseala personalizate

Daca doriti un proiect personalizat pentru incalzirea in pardoseala ne puteti trimite detalii pe adresa de email magazinbestinvest@gmail.com sau pe whatsapp la numarul de telefon 0770994129.
Kit incalzire in pardoseala sau pachet sunt același lucru și conțin aceleași tevi, piese si accesorii necesare pentru montajul pe o anumita suprafață prestabilita, instalarea sistemului este identica.

Va oferim mai jos gama de teava si fitinguri pentru executia instalațiilor de încălzire in pardoseala.

Shopping Cart