Incalzire in pardoseala

Incalzire in pardoseala cu un sistem foarte simplu la cel mai bun pret online. Asiguram proiectare gratuita pentru clientii nostri. Livrare rapida in toata Romania.
Mergi la sigur cu unul dintre cele mai performante sisteme de incalzire in pardoseala aflate pe piata la acest moment.

Sistemul de incalzire in pardoseala – Confort si sanatate

Sistemul de încălzire prin pardoseală reprezintă o alternativă confortabilă şi sănătoasă la sistemele clasice de încălzire care generează un confort termic apropiat de ideal dar şi economii substanţiale de energie.
Uitaţi de şosetele groase sau de picioarele reci, vă puteţi juca în siguranţă şi confortabil pe podea, spaţiul util va creşte. Impreună cu libertatea de a vă decora casa aşa cum credeţi de cuviinţă, iar acestea sunt doar câteva din
avantajele unei încălziri în pardoseală.

CONFORTABIL
Într-un astfel de sistem întreaga pardoseală a încăperii se transformă într-un radiator care încălzeşte uniform aerul din încăpere. Pornind de la nivelul inferior, eliminând astfel senzaţia de disconfort pe care o provoacă o pardoseală rece.
În cazul sistemului de încălzire în pardoseală avem variaţii mici de temperatură pe verticala camerei, căldura fiind disponibilă acolo unde este necesar.

SĂNĂTOS
Datorită variaţiilor mici de temperatură, încălzirea prin pardoseală produce o deplasare scăzută a aerului din încăpere şi astfel mai puţin praf în suspensie şi un risc scăzut de alergii.
Pardoseala din zonele umede – baie, bucătărie – se va usca mai rapid, reducând riscul apariţiei ciupercilor şi a mucegaiului.
Nu usucă aerul din încăpere.

ECONOMIC
Comparativ cu sistemele clasice, funcţionează la temperaturi scăzute ale agentului termic generând economii substanţiale de până la 30% din factura la încălzire.
Lucrând la temperaturi scăzute (între 35 C – 45 C) sistemul face echipă bună cu instalaţiile care folosesc sursele de energie alternative: pompe de căldură, panouri solare etc.
Sistemul de încălzire prin pardoseală, dimensionat corect, poate acoperi întreg necesarul termic cu costuri reduse de energie.

SIMPLU
Proiectate corect, sistemele de încălzire prin pardoseală pot fi instalate practic sub orice tip de finisaj al pardoselii (gresie, plăci ceramice, parchet etc).
Nu ocupă spaţiul camerei, oferindu-vă libertate deplină în amenajarea interiorului şi instalarea mobilierului.
Sistemul poate fi instalat în toată locuinţa sau doar în anumite încăperi.

FIABIL
Este sigur şi nu solicită operaţii de întreţinere.
Durata de viaţă estimată a tubului Pex / PE-RT este comparabilă cu cea a clădirii, de circa 50 ani.

Încălzirea prin pardoseală devine din ce în ce mai populară în …

Va oferim mai jos gama de teava si fitinguri pentru executia unei astfel de instalatii.

Proiecte incalzire in parodoseala personalizate

Daca doriti un proiect personalizat pentru incalzirea in pardoseala ne puteti trimite detalii pe adresa de email magazinbestinvest@gmail.com sau pe whatsapp la numarul de telefon 0770994129.

Afișez toate cele 57 de rezultate

Afișez toate cele 57 de rezultate