Fose septice

Afișez toate cele 7 rezultate

Fose septice pret foarte bun, calitate premium. Cumpără acum fosa septica ecologica ieftina din polietilena, nu este casanta, rezistența foarte mare in timp, necesita întreținere minima. Fose septice preturi mici. Acum este timpul sa profitati de ofertele speciale, preţuri de producător. Fabricate în Romania de Valrom industrie.

Sistemul Aquaclean Valrom

Aquaclean Valrom contine sisteme de epurare ale apelor uzate precum:
– Separator hidrocarburi si uleiuri (separatoare de hidrocarburi si separatoare de grăsimi),
– Statii de epurare familiale. Pe baza de comenzi speciale se pot executa si statii de epurare mari dimensiuni ce pot deservi localitati intregi.
– Fose septice ecologice

Principiu de functionare fosa septica eco:

Fosa septica ecologica Imhoff reprezinta ceva mai mult decat niste simple rezervoare apa pluviala sau menjera. Fosa septica Imhoff este de fapt o fosa septica ecologica tricamerala sau bicamerala ce poate epura apele uzate in mod natural, fara substante de natura chimica. Fosa septica tricamerala (sau cea bicamerala) este realizata in general din: beton, fibră de sticlă si polietilena.

Fosele septice bicamerale Valrom, fabricate din polietilena

Acest model fosa septica are doua compartimente:
– In primul compartiment se depune namol activ care fermentează timp indelungat (6 luni) transformându-se din punct de vedere chimic pâna la mineralizare prin acţiunea organismelor vii. Pentru a accelera acest proces natural se utilizeaza bioactivator fose septice. La anumite intervale de timp namolul este indepãrtat prin vidanjare.
– În al doilea compartiment, apele menajere se limpezesc parţial si apoi sunt evacuate in sistemul de drenaj. Acesta se poate executa (in cazurile, in care, casa si gradina se afla pe un spatu restrans) pe verticala cu puţuri absorbante sau cu tub drenaj pe orizontal…

Avantaje fose septice ecologice Valrom:

 • Greutate mult redusa comparativ cu fose septice din beton. Costuri minime de transport si montaj;
 • Fose septice ieftine, ușor de montat. Sunt monobloc si au toate componentele necesare;
 • Intretinere fose foarte facila. Tehnologia de fabricație produce suprafețe netede, cu rugozitate mica. Astfel fosa este ușor de curățat. Nu facilitează depunerile. Scurtează timpul de curățare și reduce consumul de apa;
 • Ușor de inspectat. Capacele de la cele doua guri vizitare sunt ușor de montat sau demontat. Sunt etanșe prevenind apariția mirosurilor neplăcute. Pot fi operat ușor. Asigura spațiu suficient pentru curățire si control;
 • Fose septice ecologice. Polietilena poate fi reciclata la sfârșitul duratei de viata. Materialul reciclat poate fi folosit pentru fabricarea altor articole ajutând la protecția mediului înconjurător.
 • Fosa septica vidanjabila
 • Fosa septica Valrom beneficiaza de Declaratie CE Fosa septica Valrom AquaClean si de Declaratie de performanta Fosa septica Valrom AquaClean

Cum se face proiectul pentru sistemul de canalizare?

Sistemul de canalizare trebuie calculat foarte exact inca din faza de proiect, indiferent daca ne racordam la canalizarea stradala sau (in cazul in care nu avem aceasta posibilitate) vom folosi fie fosa septica, fie statie epurare.
Astfel trebuie sa cunoaștem foarte bine detaliile fiecărui element in parte.
Pentru o buna funcționare a întregului sistem trebuie sa luam in calcul toate detaliile:
– In cazul in care folosim fosa sau stație epurare, trebuie sa stabilim de la bun inceput si locul de amplasare pentru a oferi un acces facil masinii de vidanjare;
– Trebuie sa stabilim punctele de colectare a apelor reziduale cat si a celor pluviale;
– Stabilirea traseelor țevilor de canalizare cat si racordarea la acestea a diverselor surse de ape menajere;
– Si nu in ultimul rând putem sa ne gândim si la posibilitatea de reutilizare a apelor pluviale si a celor menajere.
Fosa septica vidanjabila se monteaza subteran. Este necesar ca fosa septica sau hazna (cum mai este denumita popular) ori statia de epurare sa fie montate obligatoriu pe un pat de beton de cca 15-30 cm, dimensionat in functie de structura solului si greutatea acestora in functionare ….

Ce oferim pentru produsele comercializate?

Fosele septice ecologice Valrom ce au marcaj CE.

 • Manual cu instructiuni de montaj fosa septica si date tehnice pentru model de fose septice de 5000 l si 3500 l;
 • Garantie 2 ani, dacă sunt respectate instructiunile de transport, depozitare, manipulare, montare și întreținere;
 • Durata de viata 30 ani , dacă sunt respectate instructiunile de transport, depozitare, manipulare, montare și întreținere.
 • Declaratie CE Fosa septica Valrom AquaClean
 • Declaratie de performanta Fosa septica Valrom AquaClean
 • Lansarea comenzii se poate face și fără cont client sau produs in cos, se poate transmite pe email. Posibilitatea de plata cu card. Se poate achita și cu card ce permite rate fara dobanda.
 • Preturile afișate sunt cu TVA inclus. Promotii fose septice, cu transport inclus pentru toate localitățile din Romania: Iasi, Arad, Bucuresti, Constanta, Baia-Mare, Craiova, Brasov, Piatra Neamt etc.

Suport tehnic

Puteți descărca aici Fișa tehnică fosă septică ecoligica Valrom și instrucțiuni de montaj.
Clienții firmei noastre pot cere sfaturi de la specialiștii noștri. Acestia va vor ajuta pas cu pas pentru o instalare corespunzătoare.
Pentru comenzi sau mai multe informații nu ezitați sa ne contactați.

Ai acum cea ma buna oferta pentru fose septice ecologice Valrom.