Fose septice

Afișez toate cele 8 rezultate

Afișez toate cele 8 rezultate

Fose septice pret foarte bun, calitate premium. Cumpără acum, ai cea mai buna oferta fosa septica ecologica ieftina din polietilena, nu este casanta, rezistența foarte mare in timp, necesita întreținere minima. Fose septice preturi mici. Acum este timpul sa profitati de ofertele speciale, preţuri de producător. Fabricate în Romania de Valrom industrie.

Vrei sa ai o casa si gradina ecologica? Atunci avem soluția pentru tine! Fosa septica cu decantare eco.

Fosa septica ce este?

Fosele septice reprezinta rezervoare etanșe ce se montează subteran, în care se acumulează apele menajere ce provin case și gospodarii. Cu ajutorul foselor se elimina materiile poluante și apele uzate sa ajungă în zona panzei freatice.

Apele tratate vor ajunge în sol prin intermediul unui sistem de drenaj, realizat din țevi găurite, poziționate deasupra unui pat de pietriș aflat sub cota de îngheț a solului, respectiv minim 80 cm. Locul liber rămas din jurul țevilor este umplut cu piatra sparta de mici dimensiuni sau piatra de rău.

Ce fosa septica sa aleg?

Alege fosa în funcție de numărul de adulți și copii care o vor utiliza dar si:

 • în funcție de materialul din care este fabricata
 • de câte ori trebuie vidanjata
 • avantaje si dezavantaje alei fosei septice în utilizarea în timp
 • costuri de montaj si accesorii montaj
 • alte construcții necesare pentru un montaj corespunzător
 • cât de bine protejează panza freatica
 • disponibilitatea de piese de schimb
 • câmp de drenaj

Sistemul Aquaclean Valrom

Sistemul Aquaclean Valrom contine sisteme de epurare ale apelor uzate pentru casa si gradina precum:
– Separator hidrocarburi si uleiuri (separatoare de hidrocarburi si separatoare de grăsimi),
– Statii de epurare familiale tratare apa menajera. Pe baza de comenzi speciale se pot executa si statii de epurare mari dimensiuni ce pot deservi localitati intregi.
– Fose septice eco

Principiu de functionare fosa septica eco:

Fosa septica eco Imhoff reprezinta ceva mai mult decat niste simple rezervoare apa pluviala sau menjera. Fosa septica Imhoff este de fapt o fosa septica eco tricamerala sau bicamerala ce poate epura apele uzate in mod natural, fara substante de natura chimica. (Pentru substante chimice folosiți separatoare hidrocarburi.) Fosa septica tricamerala (sau cea bicamerala) este realizata in general din: beton, fibră de sticlă si polietilena.

Sistemul de drenaj pentru funcționare corecta

Fosa septica apa menajera foloseste sistem de drenaj care are rolul de a evacua apa si a pastra grosierul in fosa pentru vidanjare.
Se va executa un camp de drenaj in sol pentru epurare, tratare apa si filtrarea apei ce intra in fosa.
Acesta va fi format din teava pvc speical conceputa pentru drenaj si va deservii numai fosei septice.

Fosele septice bicamerale Valrom, fabricate din polietilena

Acest model fosa septica completa are doua compartimente:
– In primul compartiment se depune  namol activ (materiei solide) care fermentează timp indelungat (6 luni) transformându-se din punct de vedere chimic pâna la mineralizare prin acţiunea organismelor vii. Pentru a accelera acest proces natural se utilizeaza bioactivator fose septice. La anumite intervale de timp namolul este indepãrtat prin vidanjare.
– În al doilea compartiment, apele menajere se limpezesc parţial si apoi sunt evacuate in sistemul de drenaj. Acesta se poate executa (in cazurile, in care, casa si gradina se afla pe un spatu restrans) pe verticala cu puţuri absorbante sau cu tub drenaj pe orizontal…

Avantaje și Dezavantaje fose septice eco Valrom:

 • Greutate mult redusa comparativ cu fose septice din beton. Costuri minime de transport si montaj;
 • Fosa biologica, ușor de montat. Sunt monobloc si au toate componentele necesare;
 • Intretinere fose foarte facila. Tehnologia de fabricație produce suprafețe netede, cu rugozitate mica. Astfel fosa este ușor de curățat. Nu facilitează depunerile. Scurtează timpul de curățare și reduce consumul de apa;
 • Ușor de inspectat. Capacele de la cele doua guri vizitare sunt ușor de montat sau demontat. Sunt etanșe prevenind apariția mirosurilor neplăcute. Pot fi operat ușor. Foseseptice asigura spațiu suficient pentru curățire si control;
 • Fose septice ecologice. Polietilena poate fi reciclata la sfârșitul duratei de viata. Materialul reciclat poate fi folosit pentru fabricarea altor articole ajutând la protecția mediului înconjurător.
 • Fosa septica vidanjabila
 • Fosa septica Valrom beneficiaza de Declaratie CE Fosa septica Valrom AquaClean si de Declaratie de performanta Fosa septica Valrom AquaClean

Ca si dezavantaj principal este costul de achiziție ceva mai mare de cat alte tipuri de fose precum cele din fibră de sticlă, insa daca acest cost este impartit la durata estimata de viata si faptul ca nu necesita decat vidanjare, atunci raportul calitate pret este OK!

In curand si fose din fibră de sticlă pentru bugete mai mici! Acestea au avantaje și dezavantaje diferite si le vom expune ulterior.

Cum se face proiectul pentru sistemul de canalizare?

Sistemul de canalizare trebuie calculat foarte exact inca din faza de proiect, indiferent daca ne racordam la canalizarea stradala sau (in cazul in care nu avem aceasta posibilitate) vom folosi fie fosa septica, fie statie epurare.
Astfel trebuie sa cunoaștem foarte bine detaliile fiecărui element in parte.
Pentru o buna funcționare a întregului sistem trebuie sa luam in calcul toate detaliile:
– In cazul in care folosim fosa sau stație epurare, trebuie sa stabilim de la bun inceput si locul de amplasare pentru a oferi un acces facil masinii de vidanjare;
– Trebuie sa stabilim punctele de colectare a apelor reziduale cat si a celor pluviale;
– Stabilirea traseelor țevilor de canalizare cat si racordarea la acestea a diverselor surse de ape menajere;
– Si nu in ultimul rând putem sa ne gândim si la posibilitatea de reutilizare a apelor pluviale si a celor menajere.
Fosa septica vidanjabila se monteaza subteran. Este necesar ca fosa septica sau hazna ecologica (cum mai este denumita popular) ori statia de epurare sa fie montate obligatoriu pe un pat de beton de cca 15-30 cm, dimensionat in functie de structura solului si greutatea acestora in functionare.
In cazul în care pânza freatica este la adâncime foarte mica trebuie sa izolați cât mai bine groapa.
Atentie:
Fosa septică nu este un rezervor simplu vidanjabil, acesta doar acumulează apa menajeră de la spalat vase, apa de ploaie, etc. iar fosa septica eco acumulează apa menajera dar si apa de la wc. Din acesta cauza este special fabricata inclusiv pentru epurarea materiei solide.

De retinut: Daca sunteti agent economic si utlizati uleiuri in cantitati mari fosa septica nu va ajuta! Aveti nevoie de separator de grasimi pentru a rezolva problema si a fi in regula din punct de vedere legal!

….

Ce oferim pentru produsele comercializate?

Fosele septice ecologice Valrom ce au marcaj CE.

 • Manual cu instructiuni de montaj fosa septica si date tehnice pentru model de fose septice de 5000 l si 3500 l;
 • Accesorii montaj si piese de schimb
 • Garantie 2 ani, dacă sunt respectate instructiunile de transport, depozitare, manipulare, montare și întreținere;
 • Durata de viata 30 ani , dacă sunt respectate instructiunile de transport, depozitare, manipulare, montare și întreținere.
 • Declaratie CE Fosa septica Valrom AquaClean
 • Declaratie de performanta Fosa septica Valrom AquaClean
 • Lansarea comenzii se poate face și fără cont client sau produs in cos, se poate transmite pe email. Posibilitatea de plata cu card. Se poate achita și cu card ce permite rate fara dobanda.
 • Preturile afișate sunt cu TVA inclus. Promotii fose septice, cu transport inclus pentru toate localitățile din Romania: Iasi, Arad, Bucuresti, Ilfov, Cluj, Oradea, Constanta, Baia-Mare, Craiova, Brasov, Piatra Neamt etc.

Suport tehnic

Puteți descărca aici Fișa tehnică fose septice specificatii Valrom și instrucțiuni de montaj.
Clienții firmei noastre pot cere sfaturi de la specialiștii noștri. Acestia va vor ajuta pas cu pas pentru o instalare corespunzătoare.
Pentru comenzi sau mai multe informații nu ezitați sa ne contactați.

Atenție: Pentru montaj fose septice folosiți echipament de protecție în fiecare pas al execuției.

Util: Vrei sa te bucuri de fosa ta pentru o perioada cât mai lunga și dacă vrei sa o vidanjezi cât mai rar? Foloseste tratament pentru fosa cu bioactivatori. Acestia vor descompune grosierul si vor ajuta instalatia sa nu formeze dopuri. Vezi aici cel mai bun pret la bioactivatori pentru fose septice.

Cele mai bune modalitati de plata cu card online sau plata direct in banca.

Ai acum cea ma buna oferta pentru fose septice ecologice Valrom.