Dulapuri baie

Afișez 1 - 60 din 370 de rezultate

Pentru a păstra o atmosferă cat mai relaxată în camera de baie este nevoie de o cameră ordonată. Având în vedere acest lucru, apa-gaz-canalizare.ro oferă o gamă largă de dulapuri de toaletă bine compartimentate, care se pot încadra cu ușurință în orice tip de cameră.
Pe langa compartimentarea corecta, dulapurile pentru toaleta pe pardoseala sau suspendate au finisaje moderne dar discrete, si se pasocia in orice tip de design.
În cazul unei camere de baie mici este necesar ceva pe masura. Din acest motiv, recomandarea noastră este să folosiți la maximum fiecare centimetru pătrat. Poți face acest lucru selectând unele dintre versiunile de dulapuri pentru lavoare pentru baie, dobândind astfel spațiu de depozitare si sub lavoar.

Dulapurile de la toaleta tip coloana (cunoscute popular si ca soldatel) au zone ce permit si depozitarea unor articole ceva mai mari. Suprafata oferita in spatiile de depozitare poate fi usor ajustata in functie de cerintele dumneavoastra, fie ca este vorba de un sertar pentru produse cosmetice sau de prosoape curate.

Dulapurile de baie cu oglinzi sunt o alternativa pe care va sfatuim sa o luati in considerare. Astfel, nu numai că vă puteți bucura de o zona in care sa va aranjati dar veți obtine și o zonă de depozitare binevenită.

In camera de baie, principalul scopul este să ai la îndemână toate articole de stricta necesitate, dar nu la vedere. In acest scop apa-gaz-canalizare.ro va ofera articole de mic mibilier cat si dulapuri de diverse dimensiuni ca sa puteti obtine designul pe care l-ati dorit mereu! Profita de reduceri si schimba imaginea baii tale!

Shopping Cart