Convectoare electrice

Afișez toate cele 37 de rezultate

Convectoare electrice

Sistemele de încălzire cu convector sunt încălzite doar prin convecție. Pe măsură ce aerul trece prin corpul încălzitorului convector, acesta este încălzit de componentele calde din interior, înainte de a fi distribuit prin încăpere.
Sunt bine cunoscuți pentru căldura lor reconfortantă și instantanee.
O unitate de încălzire cu convector electric s-ar putea să nu fie cea mai eficientă sursă de căldură, dar căldura lor rapidă, precum și totală, le face o soluție excelentă pentru spațiile care sunt rar utilizate sau ca rezervă pentru sistemele convenționale de încălzire centrală.

Sistemele de încălzire prin convecție sunt eficiente din punct de vedere energetic dacă le folosiți pe perioade mai lungi. Desi se incalzesc mult mai treptat decat caloriferele traditionale, acestea pot incalzi o locatie mai mare.
Când vine vorba de configurare, puteți opta pentru un convector electric de perete care poate fi îngrijit permanent sau puteți alege un remediu versatil, de sine stătător, în special un convector electric de podea. Sau … puteți alege de pe apa-gaz-canalizare.ro 2 în 1, respectiv suprafața peretelui sau pardoseala convector electric care permite ambele alternative de instalare.

Shopping Cart