Chiuvete compozit

Afișez 1 - 60 din 391 de rezultate

Sunt rezistente chiuvetele din compozit? Sunt fără îndoială cea mai durabilă chiuvetă de bucătărie de pe piață. Din acest motiv, sunt în general mult mai scumpe decât chiuvetele din oțel inoxidabil sau ceramică datorită calității lor superioare. Granitul, precum și rășinile de cuarț, fac ca chiuveta să aibă o capacitate mai mare decât media, în timp ce suprafața foarte robusta este practic imposibil de zgariat.

Pe apa-gaz-canalizare.ro am pregătit de fapt o gamă largă de chiuvete compozit, de diferite forme, culori și, de asemenea, dimensiuni, ideale pentru zona dvs. de gătit.

Întreținerea unei chiuvete compozit.
Este rezistent la caldura. Puteți lăsa o oală fierbinte în aceasta și cu siguranță va rezista, dar expunerea prelungită la temperaturi mari poate lăsa o decolorare ușoară. Materialul compozit este la fel de dur sau mai dur decât multe pietre naturale, cum ar fi marmura și, de asemenea, granitul. Va rezista la zgârieturi, dar peste o perioadă mai lungă de timp va stabili cu siguranță o patina specifică. Acest lucru se întâmplă deoarece piatra reactioneaza cu uleiurile, precum și grăsimile din alimente și, de asemenea, de pe mâini.

Curățarea zilnică cu săpun și, de asemenea, un burete sau o cârpă moale este tot ce este nevoie pentru a-și păstra aspectul uimitor. Deoarece compozitul este făcut din pulbere de rocă, este puțin permeabil. Nu este la fel de sensibil la deteriorare precum roca aspră, dar dacă turnați afine pe suprafața sa, se poate păta. Curățați scurgerile pe măsură ce folositi chiuveta și nu veți avea niciun fel de probleme…

Chiuvete compozit – Avantaje și dezavantaje.

Avantajele unei chiuvete compozit.
Nu sunt necesare articole unice de curățare – ușor de întreținut.
Material incredibil de robust care rezistă la pete și, de asemenea, la zgârieturi.
Produs similar blatului de bucătărie pentru un aspect curat și modern.
Termorezistenta, este foarte rezistent la căldură cu adevărat si recipientele calde nu o vor afecta
Mai puțin costisitoare decât chiuvetele din granit.
Deși mai puțin costisitoare decât granitul, acestea sunt de obicei mult mai costisitoare decât oțelul inoxidabil și ceramica.
Rezistența la crăpare, rupere sau zgârieturi, astfel încât vesela asezata în grabă în chiuvetă cu siguranță nu-i vor dăuna

Dezavantaje chiuvete compozit
Greutate mare – poate avea nevoie de suporturi instalate în dulapul chiuvetei.
Substanțele chimice agresive și șocurile mecanice puternice pot influența materialul.

Ce sunt chiuvetele compozit?
Chiuvetele compozit sunt o alcătuire din diverse materiale extrem de rezistente, cum ar fi:.
– polimer (de obicei în combinație cu poliester sau fibră de sticlă)
– cuarț
– granit

Materialele diferă în funcție de marcă, dar majoritatea chiuvetelor din compozit sunt proiectate pentru a face chiuveta cât mai imună la pete, căldură și zgârieturi. Din acest motiv, sunt mult mai rezistente decât chiuvetele din oțel inoxidabil sau ceramică.

Shopping Cart