Centrale termice pe peleti Fornello

Afișez 1 - 60 din 114 rezultate

Este necesara existența unei încăperi tehnice pentru amplasarea unei centrale pe peleți sau pe lemne?

Spre deosebire de centralele termice pe lemne pentru care prezența unui spațiu tehnologic este obligatorie, în cazul centralelor pe peleți acest angajament dispare, așa că poți alege un model de centrală pe peleți adaptat spațiului existent. Daca nu ai o camera tehnica sau este chiar foarte mica, poti alege un model de centrala termica pe peleti cu piese hidraulice incorporate, care poate fi montata in spatii mici.

Acestea ar trebui să aibă licență pentru a fi montate în interiorul locuinței dumneavoastră (spații tehnice din interiorul casei), doar că acest tip de centrale pe peleți au o autonomie mai mică. Dacă nu intenționați să faceți un astfel de compromis, aveți la îndemână centrale de exterior pe peleți.

Datorită cererii în creștere pentru echipamente de încălzire a locuințelor care utilizează gaz solid (cărbune, brichete sau peleți), producătorii au făcut eforturi pentru a le face mai eficiente din punct de vedere al costurilor. Astfel, au apărut centralele pe peleți, sisteme de încălzire care asigură un nivel ridicat de performanță și confort, utilizând mai puține surse decât centralele pe lemne.

Ce documente sunt necesare pentru PIF”?

În primul rând, PIF” este un cuvânt obișnuit și este acronimul pentru punere in functiune”. În cazul unei centrale termice, această activitate trebuie făcută doar de către un instalator sau o întreprindere acreditată. Va vor fi solicitate cu siguranță următoarele documente: factura de achiziție și declarația de conformitate a centralei, certificarea garanției de service, precum si proiectul instalatiei.

apa-gaz-canalizare.ro vă oferă o varietate foarte diversă de centrale pe peleți și veți găsi în mod convenabil centrala potrivita pentru casa dvs.!

Shopping Cart