Capace WC

Afișez 1 - 60 din 150 de rezultate

În ciuda cât de frumos, modern sau practic ar fi cu siguranță unui vas de toaletă, cu siguranță ar fi foarte deranjant să îl folosiți fără un capac de toaletă. Potrivirea sa este perfecta.Daca ar fi atat de simplu. Printre principalele caracteristici la care trebuie sa te gandesti cand alegi un capac de wc, unul dintre cele mai importante lucruri este sa alegi intre inchidere soft close si inchidere tipica si, de asemenea, dimensiuni intre subtire si totodata normala.

Pentru stil, vasul de toaletă subțire este sugerat. Este foarte subțire și se potrivește convenabil cu decorul. Este recomandat pentru toaletele care merg cu un cadru minimalist. Conceptul unui stil compact, de înaltă rezistență nu este nou, cu toate acestea, de fapt a fost perfecționat cu capace de toaletă subțiri. Toate capacele subțiri au închidere lentă pentru a opri riscul de rupere dacă sunt lovite.

Versiunile de capac wc cu grosime normală și, de asemenea, închidere simplă sunt una dintre cele mai tipice. Au un avantaj minunat față de celelalte opțiuni: tariful. Sunt mai convenabile, precum și dacă wc-ul este folosit frecvent de mai mulți membri ai familiei, purtarea oricărui fel de capac wc va fi cu siguranță necesara. De aceea se recomandă să alegeți o investiție financiară de dimensiuni mai mici.

Închiderea cu mișcare lentă (soft close) există și pentru anumite modele de capac wc de comodă cu grosime normală. Este recomandat pentru toaletele folosite de tineri, fiind un factor de siguranta suplimentar fata de prinderea degetelor celor mici intre capac si vasul de baie in cazul unei trantiri. Este, de asemenea, popular datorită realității că este foarte simplu de utilizat și extrem de silențios.

Comandați online un capac wc ideal pentru orice tip de vas wc de la apa-gaz-canalizare.ro.
Selectați din zeci de versiuni cu dimensiuni și forme diferite. Toate capacele de toaletă de pe apa-gaz-canalizare.ro sunt alese împreună cu designeri de interior, ingineri și constructori. Pe lângă design, dimensiune și formă, ele sunt, de asemenea, alese pentru rezistență, precum și rezistență treptat. Variantele disponibile sunt fie capacele de wc cu închidere lentă, capacele de wc subțiri sau capace standard de toaletă.

Shopping Cart