Camine apometru

Afișez toate cele 12 rezultate

Cumpara acum camin apometru la cel mai bun preț. Produse în Romania conform standardele în vigoare de Valrom Industrie. Calitate garantata.

Avantaje si beneficii camin apometru polietilena

 • Caminul apometru este ecologic deoarece este produs monobloc din polietilena. Impreuna cu garniturile racord de etansare (garnituri din cauciuc) nu permit infiltrarea in sol a diverselor soluti si materiale ce apar, fie din utilizarea sau intretinerea componentelor montate in camin, fie in situatii accidentale;
 • Este ecologic. Polietilena poate fi reciclatã la sfârşitul duratei de viaţã. Materialul reciclat poate fi folosit pentru fabricarea altor articole ajutând la protecţia mediului înconjurător;
 • Montajul subteran asigură protecţia in cazuri de incendiu sau acte de vandalism.  Se pot acoperi si cu capac necarosabil (clasa A15 – 1,5 tone)
 • Camin apometru ieftin Valrom uşor de transportat şi asamblat deoarece este confectionat din polietilenã si are greutate micã comparativ cu un camin apometru beton. Nu necesitã echipamente speciale de ridicare;
 • Deoarece este confecţionat din polietilenã, pentru montajele subterane acest lucru poate compensa deplasãrile datorate cutremurelor sau mişcãrilor pãmântului;
 • Uşor de instalat: Instalarea este simplã iar amprenta pe sol şi spaţiul necesar sunt minime. Racordarea la retea este facila, se face cu fitinguri de imbinare rapida la tevi pehd. Accesorii contoare pentru întreținere usoara (racord olandez si robinet de trecere).
 • Pentru montaj si intretinere se pot folosi scule si unelte uzuale (scule de mana, nu sunt necesare scule electrice: fierastraie electrice, flex, aparate de sudura etc. )
 • Uşor de curãţat şi întreţinut deoarece tehnologia de fabricaţie produce suprafeţe netede, cu rugozitate micã.
 • Este absolut insensibil la coroziune.
 • Au o durata de viata de aproximativ 50 de ani (dacă sunt respectate instrucțiunile de transport, depozitare, manipulare, montare și întreținere)

 

Gama camine apometru pentru retele de apa potabila

 • Cămin apometru DN 550 si D800 cu capac (fara instalatie sau contor)
 • Camin apometru cu capac si izolatie, fara contor
 • Camin apometru izolat si echipat cu contor (complet echipat cu tevi si fitinguri pentru conectarea la retele de alimentare publica)

Proiectare, montaj si intretinere camine apometru

Proiectarea sa poate face doar de către persoane specializate.
Montajul caminului de bransament trebuie facut de o firma de instalatii agreata de regia locala de distributie a apei in baza unei autorizatii de constructie.
Caminele de apometru se instalează in general la limita proprietății pentru a permite oricand o inspectie apometru (fie pentru citire, fie pentru verificarea sigiliilor).
Traseele de la caminul de apometru catre casa si gradina nu trebuie sa interacționeze in mod direct cu instalatiile electrice si echipamente, pentru a nu se produce accidente neplacute. Amintim aici: aparate de aer conditionat (aer cald sau rece), boilere indirecte, canal cablu si cabluri electrice, cazane pe combustibil solid, centralele termice, convectoare electrice. Sau corpuri de iluminat, instalatii de incalzire electrica, masini electrice, prize si intrerupatoare, surse de iluminat, tablouri electrice, detectoare gaz etc
De asemenea, montajul si întreținerea acestora sa se execute de catre personal calificat, cu respectarea normelor de protectia muncii (echipament de protectie, etc).
Pentru o buna funcționare a sistemului de alimentare cu apa trebuie tinut cont si de traseele de canalizari exterioare si interioare care au rolul de a prelua ape uzate si  ape pluviale rezultate din casa, gradina si terasa.
Poate ai auuzit de: canalizare pp (pp negru sau pp gri), camin pp, accesorii montaj, baza camin, camin pvc, coloana camin pvc, camine vizitare, organe de asamblare si feronerie sau alte materiale constructii etc Alege sa fii informat corect si citeste detalii despre sistemele de canaliazare

Filtrare apa de la robinet

Este indicat sa filtrati corespunzător apa pentru ca …
… este mai sanatos!
… trebuie sa acordati o atentie deosebita apei potabile (pentru baut si gatit) cu atat mai mult cand aceasta provine din puturi forate.
… pentru a prelungi viata elementelor din instalatii sanitare cat si a electrocasnicelor utilizate in casa si gradina (si nu numai). Enumeram aici: pompe de circulatie, hidrofoare motopompe, vane motorizate, pompa de caldura, pompe submersibile, vase de expansiune, racorduri flexibile. Sau echipamente pentru apa calda si  agent termic: centrale pe gaz, lemne, peleti etc., boilere, calorifere, robinete pentru radiatoare si alte accesorii.
… spuneti adio petelor neplacute si depunerilor de calcar, fier etc de pe: obiecte sanitare, cabine de dus, accesorii baie, vase wc, gresie si faianta, mobilier baie. Sau obiecte sanitare: baterii baie, cazi de baie, baterii lavoar, lavoare si piedestale, baterii bucatarie. Veti reduce astfel timpul si banii cheltuiți pentru curatenie si menaj. Puteti avea, de asemenea, panouri solare (cu tuburi vidate) fara pete.… sau zece motive pentru care ai nevoie de statii de dedurizare, statii de osmoza si filtre

Ce oferim pentru toate modelele comercializate?

 • Agremente tehnice, declaratii de conformitate, fise tehnice si cataloage
 • Garantie in functie de fiecare gama in parte in conditiile in care sunt respectate instructiunile de transport, depozitare, manipulare, montare și întreținere.
 • Lansarea comenzii se poate face și fără cont client sau produs in cos, se poate transmite pe email. Posibilitatea de plata cu card. Se poate achita și cu card ce permite rate fara dobanda (conform soluțiilor de creditare de la majoritatea bancilor).
 • Preturile afișate sunt cu TVA inclus. Transport pentru toate comenzile ce depășesc 2000 lei, in toate localitățile din Romania : Iasi, Arad, Bucuresti, Constanta, Baia-Mare, Craiova, Brasov, Piatra Neamt etc
 • Clientii firmei noastre pot cere sfaturi de la specialistii nostri. Acestia va vor ajuta pas cu pas pentru o instalare corespunzătoare.
 • Pentru comenzi sau mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.
 • Puteti transmite pe adresa de email magazinbestinvest@gmail.com datele personale (nume, prenume sau doar o adresa de email) si vom raspunde solicitatorilor dumneavoastră in cel mai scurt timp.

Avem oferte speciale pentru toata gama de camine de apometru. Camine bransament produse in Romania de Valrom Industrie

Shopping Cart