Boilere

Afișez 1 - 60 din 241 de rezultate

Ce este un boiler electric și la ce se folosește?
Boilerele electrice sunt utilizate pentru încălzirea apei menajere cu ajutorul sistemelor electrice de încălzire. Sunt de mai multe dimensiuni, ceea ce facilitează instalarea în diverse spații. Singurul lucru de care au nevoie este bransarea la energia electrică. Prin urmare vom avea posibilitatea de a pune în funcțiune boilerul al cărei senzor va detecta nivelul temperaturii apei și o va încălzi în funcție de cerințele utilizatorilor. Sunt mai moderne decât cele de pe lemn, beneficiind de putere de încălzire reglabilă, ecran digital și numeroase alte funcții de programare, precum: protecție la supraîncălzire, apărare împotriva înghețului și protectie la presiune prea mare.
Boilerele electrice asiguă un randament bun și sunt de un real ajutor la încălzirea rapidă a apei.

Avantajele folosirii unui boiler electric
După cum am înțeles deja, electricitatea este mai răspândită decât gazul. Sunt simplu de instalat și au un debit mare de apă datorită acumulării. Merită menționat că centrala electrică nu necesită coș sau țeavă de evacuare, ci doar o priză pentru a-l menține legat. De aceea, acest tip de articol este opțiunea potrivită pentru cei care au case în locații mai îndepărtate. Se deosebesc prin durata de viață lungă și întreținerea simplă, fiind ușor de detectat și reparat. Alegeți un design de boiler care vă furnizează suficientă apă caldă pentru nevoile urgente.

Cum aleg cel mai bun boiler electric?
Pentru ca alegerea cazanului electric să fie una perfectă, trebuie să țineți cont de anumite caracteristici.
Evident, tipul de combustibil este mai puțin important dacă ați ales deja să utilizați energie electrică.

Înainte de a achiziționa un boiler electric nou-nouț, trebuie să luați în considerare capacitatea de încălzire și indicatorii de eficiență.
La fel de importante sunt: puterea, presiunea, dimensiunile, designul, dotările si facilitatile, clasa energetică, funcționalitatea, izolarea rezervorului, timpul de încălzire a apei și garanția de service oferită de producător sau de rețeaua de service.
Si, nu în ultimul rând, prețul.
In plus, boilerul electric trebuie tinut in permanenta in priza, pentru a mentine apa calda la un nivel de temperatura constant. Prin urmare, vă sfătuim ca articolul ales să beneficieze de protecție împotriva supraîncălzirii, înghețului și supratensiunii.

Pentru ce capacitate ar trebui să optez cand aleg un boiler electric?
Lucruri precum dimensionarea volumului sau dimensionarea rezistenței ar trebui să fie primele lucruri la care să te gândești cand vrei sa cumperi un boiler electric

Printre cele mai utilizate modele de boiler electric se numara cele cu un volum de 50 L, si 80 L, respectiv boiler electric plat.
Boiler electric 50 L – Varianta de boiler electric de 50 l este printre cele mai cautate datorita faptului ca nu ocupa mult spatiu si ofera imediat o cantitate de apa calda pentru a acoperi cerintele unei persoane. În plus, va avea capacitatea de a încălzi instantaneu încă 50 de litri de apă.
Boiler electric 80 L – Este una dintre cele mai apreciate versiuni deoarece au un volum suficient de apa care se poate incalzi rapid.
Boiler electric plat. Este construit pentru a se adapta la noile tipuri de aranjamente, deoarece dacă doriți un design unic pentru cazanul dvs., trebuie să înțelegeți că una dintre opțiunile la care să vă gândiți este boilerul plat. Nu ocupă mult spațiu și nu deranjează vizual.

Descoperiți pe apa-gaz-canalizare.ro variante de boilere electrice mici și medii (de la 6, 10, 50 până la 80 de litri) sau mai mari (care depășesc 90 sau 100 de litri) la preturi avantajoase!

Fiecare dintre aceste alternative vă va ajuta să vă bucurați în mod continuu de apa caldă care va atinge în timp rapid temperatura preferată. Indiferent de tipul de cazan pe care doriți să-l alegeți, capacitatea acestuia este cu adevărat crucială în procesul decizional. Luați în considerare locația în care doriți să-l puneți, dar la fel și volumul de care aveți nevoie.

Raportul dintre pret si calitate este un factor foarte important care este imposibil de ignorat. Așadar, cercetați, studiați ofertele existente și alegeți modelul de boiler electric care se potrivește cel mai bine cerințelor dvs.!

Boilere termoelectrice: energie termică și electrică
Boilerele termoelectrice se deosebesc de cele electrice deoarece pot fi conectate la o centrala termica. Prin urmare, pot fi folosite pentru a produce (electric) apă caldă în timpul anotimpurilor calde, în timp ce în sezonul de iarnă, apa caldă va fi obtinuta prin sursa de căldură la care a fost conectat.
Boilerele termoelectrice sunt indicate celor care au un sistem de încălzire adiacent, precum un cazan sau panouri solare. În acest caz, poate fi legat atât de electricitate (prin rezistențe), cât și de căldură (prin bobine).
În acest fel, vă puteți conecta dispozitivul la orice tip de sursă doriți (fie rezistente electrice fie serpentine), oferindu-vă șansa de a jongla cu aceste posibilități, în funcție de sursa pe care o alegeți.

Boilerele sunt ideale pentru oricine deoarece sunt o modalitate sigură și consecventă de a obține apă caldă în orice moment. Prin urmare, din ce în ce mai multe persoane preferă să cumpere un astfel de articol care rezolvă posibilele probleme chiar înainte de apariția acestora.

Cazane pentru toate preferințele la prețuri ieftine! apa-gaz-canalizare.ro folosește o gamă largă de modele (electrice, termoelectrice sau pe lemn) din care puteți alege cea mai potrivită alternativă pentru dvs.!

Cazanele pe lemne, electrice și termoelectrice – sunt opțiunea perfectă pentru oricine!
Vrei sa cumperi un boiler? Pe apa-gaz-canalizare.ro oferim o varietate diversă, care include atât boilere electrice cu încălzire directă, tpuffere, cazane pe lemne cu încălzire directă, dar la fel și numeroase accesorii pentru boilere.

Shopping Cart