Bideuri

Afișez 1 - 12 din 156 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 156 de rezultate

Toate bideurile pe care le descoperiți pe apa-gaz-canalizare.ro integrează farmecul cu practica. Pe lângă accentele vizuale ale soiurilor, atât dimensiunea, cât și variația de instalare ar trebui să fie alese cu atenție, astfel încât toaleta să poată fi folosită cu plăcere. Există zeci de modele oferite pentru a se potrivi oricărui stil de amenajare. Producătorii importanți de articole sanitare ceramice sunt promotorii seturi de vase de toaletă plus bideu. Pentru o baie armonioasa, este indicat ca vasul de toaleta si bideul sa fie din aceeasi varietate sau macar game asemanatoare, dar puteti experimenta si prin integrarea formelor distincte. Produse necesare pentru utilizarea bideului.

Orice bideu de baie necesită baterie, ventil și sifon. Vă sugerăm să verificați următoarele clasificări: Cadre pentru bideu suspendat, dacă chiar ați ales un bideu suspendat, Sifoane pentru bideu, Vane, Baterii pentru bideu. Pe apa-gaz-canalizare.ro puteți găsi mai multe tipuri de baterii bideu, după cum urmează: – cu o singură manetă (care are o singură reglare, care facilitează schimbarea nivelului de temperatură) sau cu o maneta dublă (controlul nivelului de temperatură este mai dificil deoarece are 2 robinete), baterii bideu inalte sau unele cu dus sanitar, baterii bideu auriu mat sau cupru mat, pentru un aspect clasic, etc. Asa ca nu fi reticent sa intri in sectiunea baterii de baie cand te apuci de cumparaturi, ai o opțiune. Multe toalete moderne sunt dotate cu bideu. Dezvoltată în secolul al XVII-lea în Franța, ideea s-a dezvoltat în timp până la tipul și utilitatea ei astăzi. Popularitatea bideului este în continuă creștere, fiind din ce în ce mai tipic în toaletele moderne din restul lumii. A căpătat o asemenea amploare datorită funcției sale practice și a interesului crescut pentru igienă.

Este foarte ușor de utilizat atât pentru adulți, cât și pentru copii. Ceramica igienica din care este realizata permite o curatare si dezinfectare rapida. Vă sfătuim să dețineți un bideu, datorită faptului că avantajele sunt reale. Un astfel de articol igienic îți mărește confortul și ergonomia, în plus, îmbunătățește igiena toaletei tale. De ce să alegeți un bideu suspendat de apa-gaz-canalizare.ro? Bideurile pot fi cumpărate extrem de simplu și ușor, din intimitatea propriei case. Aici exista numeroase modele, ideale pentru instalarea in baie sau in toaleta oaspetilor, cu dimensiuni diferite, si articole realizate din produse de inalta calitate. Alegeți articolul care se potrivește perfect cu stilul stilului individual al casei. Ce este un bideu? Bideul este un obiect sanitar un număr tot mai mare de prezent într-o baie completă, fiind excepțional de util și benefic pentru persoanele de toate vârstele îngrijorate de igiena intima.

Exista o multime de modele de bideuri, cu montare pe perete sau in pardoseala, eficiente si practice, cu care ingrijirea intima este mult mai usoara si rapida, pentru scenarii in care nu ai timp sau nu necesita un dus complet. Bideele ocupă o zonă foarte mică în baie și sunt disponibile variații ergonomice pe care le puteți instala în toată toaleta, indiferent de dimensiunea acesteia. Bideul este un lucru igienic și util pentru sănătatea ta. Există 2 categorii: bideu pe podea și bideu suspendat. Bideurile sunt articolele sanitare care au început să fie din ce în ce mai apreciate și în România, mulți proprietari încep să-și echipeze băile în acest fel, încântați să se bucure de igiena individuală la cele mai înalte cote. În magazinul apa-gaz-canalizare.ro, există o mare varietate de astfel de produse de utilizare, igienice și chiar rentabile, astfel încât să puteți selecta un articol de calitate și să vă bucurați de beneficiile acestuia. Bideurile pot fi cu sau fără capac, în funcție de alegeri, și pot fi suspendate sau pe podea. Cand vine vorba de cele suspendate, veti avea nevoie de un cadru de bideu pentru montaj pe care il puteti alege atat in functie de masuratori cat si in functie de greutatea pe care estimati ca va trebui sa o sustineti.

Bideu – articole igienice care au transformat conceptul de igienă individuală – Modele, forme, calitate remarcabilă pe apa-gaz-canalizare.ro! Bideurile din magazinul nostru sunt traditionale, cu sau fara suport, sunt montate pe pardoseala sau pe perete (suspendate) si au diferite forme (rotunde, dreptunghiulare, ovale). apa-gaz-canalizare.ro are, de asemenea, vase de toaletă în formă de bideu, cu rezervor și capac pe podea. Asamblarea articolelor poate fi vizibilă sau ascunsa. Corpurile articolelor sunt realizate din produse de calitate, ceramica sanitara, cu sau fara strat de protectie. Preturile sunt la fel de variate, unele produse ieftine permitand oricui posibilitatea de a-si amenaja toaleta cu un obiect sanitar pentru toti membrii familiei.

Bideul este un lucru igienic conceput pentru a curăța locurile intime cu un jet puternic de apă după utilizarea toaletei. Reduce riscul de îmbolnăvire în zona intimă și este foarte ușor de utilizat și instalat, trebuie doar conectat la o sursă de apă. Poate fi instalat singur sau poate fi atașat la toaletă. Avantajele folosirii unui bideu. Se instaleaza langa toaleta din 2 factori: echilibru si pentru ca intr-o baie, de obicei, alimentarea si evacuarea sunt intr-o singura zona. Alegeți dintre zeci de modele de bideu disponibile pe apa-gaz-canalizare.ro.

Puteți vedea atât stilul, cât și dimensiunile fiecărui design oferit. Ai la dispozitie gamele celor mai cunoscuti producatori de bideuri si remodeleaza baia exact asa cum iti doresti! Alegeți dintre cele mai populare soiuri de la producători precum Ideal Standard, Kolo, Dalet, Rak Ceramics, Vitra, Vidima, Catalano, Gala, Cersanit și multe altele. Aveți la dispoziție o serie de tipuri de bideuri dacă alegeți să includeți unul pe lista de amenajare a băii, unde trebuie să adăugați și baterii pentru bideu. Există bideul lipit de perete și montat pe podea, care nu are conducte revizuite; bideul suspendat, care ocupă mai puțină suprafață și este ideal pentru băile mici, oferind un aspect modern – poate fi folosit împreună cu o toaletă suspendată pentru un impact suplimentar; si bideul de pardoseala, care nu este pozitionat langa perete, astfel incat tevile sa ramana vizibile in lipsa unei instalatii mai fanteziste. Există bideuri ovale și bideuri rotunde, bideuri atemporale și bideuri electrice.