Baterii cu dus extractibil

Afișez 1 - 60 din 155 de rezultate

Alegeți o baterie cu pipa pivotanta (mobila) dacă doriți o baterie de bucătărie ușor de utilizat, chiar și atunci când nu o utilizați des. Procedând astfel, veți putea muta jetul de apă dintr-o parte în alta. Bateria cu pipa mobila se poate roti într-o anumită rază (210 °, 150 °, 80 °, etc) și, prin urmare, ajută la lucru atunci când trebuie să spălați sau să curățați numeroase obiecte din chiuvetă. Adevărul este că bateria te poate ajuta foarte mult în lucrurile pe care trebuie să le faci.

Deși costul unei baterii cu cap detașabil este mai mare decât cel al unei baterii tradiționala, este mai simplu de utilizat și are alte caracteristici.

Performanță și confort sporite. Unele baterii cu dus extensibil au o funcție automată de întoarcere a dușului. După utilizare, lansați tubul de duș și acesta va reveni imediat în corpul principal.
Diferite metode de dispersie a apei. Bateriile obișnuite au o singură metodă de curgere. Bateria cu dus extenxibil are 2 metode de eliberare a apei: una standard și una cu jet de pulverizare. Este potrivit pentru spalarea legumelor si fructelor fara a va face griji ca acestea vor fi deteriorate din cauza jetului puternic al apei.
Zonele de spalare sunt diverse. Bateriile obișnuite sunt fixe și pot curăța doar zonele fixe (de obicei doar o parte a chiuvetei). Iar bateria cu duș extensibil nu poate fi doar îndepărtat, ci poate fi rotit la 360 de grade. Este mai convenabil să curățați blatul sau să curățați tăvile, farfuriile și oalele.

Cumpara de pe apa-gaz-canalizare.ro o baterie cu dus detasabil cu cartus ceramic (pastile ceramice) datorita faptului ca are o performanta ridicata, este rezistenta si nu se zgarie. Scoate la fel de mult sunet ca teflonul. Cuva ceramica este superioara celei din teflon din punct de vedere calitativ, iar diferenta de pret intre ele nu este mare.

Ce este o baterie cu duș extensibil? Bateria de bucătărie cu duș extensibil este o baterie care are un cap detașabil și o țeavă extractabilă, astfel încât să puteți muta jetul de apă în mai multe zone disponibile ale chiuvetei. In plus, ofera posibilitatea de a schimba jetul de apa de la unul normal la unul foarte puternic.
Bateriile pentru zona de gătit produse de Grohe, Franke, Teka, Kludi, Schock, Pyramis sunt printre cele mai bune baterii de chiuvetă, deoarece acești producători populari din domeniu au o istorie de zeci de ani. Ei au dedicat bani și timp cercetării pentru a dezvolta articole sanitare de cea mai bună calitate.

Bateriile cu duș detașabile din alamă nu sunt la fel de durabile ca cele din inox, dar au prețuri mult mai bune decât cele din oțel inoxidabil. Daca optezi pentru alama, ai grija sa alegi un model care are o portiune de peste 59% cupru (mai putin de 41% zinc), pentru a nu schimba proprietatile apei.

Alegeți o baterie din oțel inoxidabil cu duș detașabil pentru că sunt cele mai rezistente, sunt de bună calitate, au rezistență la coroziune, sunt rezistente la temperaturi extreme (fierbere/îngheț), nu schimbă proprietatile apei și sunt ușor de păstrat.
Alege de pe apa-gaz-canalizare.ro o baterie de duș detașabila care are 2 tipuri de jeturi dacă vrei să fie eficienta și în locuri înguste. Jetul obisnuit poate fi folosit in conditii normale de spalare, iar jetul de dus este folosit atunci cand ai nevoie de un jet puternic pentru a indeparta diferitele murdarii sau pentru a spala obiecte mari (ghivece, tavi, etc).

Shopping Cart