Accesorii calorifere

Afișez toate cele 3 rezultate

Ce este un actuator termic (cap termoelectric)?

Actuatoarele sunt dispozitive utilizate pentru a transforma energia în mișcare. Un cap termoelectric este un fel de motor neelectric care include componente precum un piston și un material sensibil la căldură eficient în producerea mișcării liniare ca reacție la modificările nivelului de temperatură.

Utilizarea actuatoarelor termice

Spre deosebire de alte dispozitive, un actuator termic nu are nevoie de o sursă de alimentare externă pentru a produce mișcare. Într-un sistem de antrenare termică, modificările nivelului de temperatură pot fi utilizate pentru a îndeplini sarcini predefinite, cum ar fi închiderea sau deschiderea supapelor.
Aceste gadget-uri sunt extrem de delicate și pot fi folosite pentru aplicații care necesită funcționare chiar și la modificări extrem de mici ale nivelului de temperatură.
Acestea pot fi utilizate pentru numeroase aplicații, cum ar fi: aerospațiale, auto, agricultură, configurații HVAC (încălzire prin pardoseală) etc.
Capul termoelectric PexKIT ON/OFF 1W 220V este utilizat pentru închiderea/deschiderea supapelor termostatice pe colectoarele din alamă utilizate pentru încălzirea/răcirea prin pardoseală.

De ce am nevoie de un robinet cu termostat?

Reglează instantaneu debitul de apă caldă. Luați în considerare nivelul de căldură al încălzitorului central și mențineți temperatura sub control. Evitați răcirea semnificativă sau devenirea prea caldă în spațiile din casă și ajutați la controlul și menținerea temperaturii perfecte.

Shopping Cart