Contact

Transmiteți email pentru comenzile scrise de mână sau desene la adresa magazinbestinvest@gmail.com sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0770994129 .

Cererile de ofertă trebuie să conțină numele firmei dumneavoastră și un telefon de contact.
Mulțumim că ați ales produsele noastre.

Strada Rubinului, numărul 5B, Bragadiru, jud. Ilfov – Romania
Program:
Luni – Vineri : 09 – 18 (13 – 14 pauza de masa);
Sâmbăta – Duminica: ÎNCHIS
Scopul colectării datelor este:

– Informarea clienților/cumpărătorilor privind situația Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achiziționate,
– Firma noastră NU va folosi datele dvs. pentru trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)
– Firma noastră NU va folosi datele dvs. în scopuri de cercetare de piață, de urmărire și monitorizare a vânzărilor si comportamentul clientului/cumpărătorului.
– Firma noastră NU va trimite, vinde sau înstrăina datele dvs. nici unei persoane juridice sau fizice.

1.4. Prin completarea datelor în formularul de creare de cont și/sau de comanda cumparatorul declara și accepta necondiționat ca datele sale personale sa fie incluse în baza de date a acestui site, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate și prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.3.
1.5. Prin citirea Documentului ați luat la cunoștință faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție,
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justiției in caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date.
1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Strada Rubinului, numarul 7A
Bragadiru, jud. Ilfov – Romania, in atenția S.C. Best Invest Group SRL, va puteți exercita, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

Citește mai mult despre Prelucrarea datelor cu caracter personal aici

Echipa apa-gaz-canalizare.ro – Membru al BIG Advertising

Acest site aparține
S.C. BEST INVEST GROUP S.R.L.
J40/3566/2006 RO18441743

Verifica firma aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart