Cel mai bun sistem de incalzire in pardoseala pentru clădiri comerciale și industriale 

Dacă proiectați sau gestionați o proprietate comercială sau industrială, proiectul dumneavoastră va trebui să fie economic de construit. Este nevoie de costuri de întreținere relativ scăzute și trebuie să ofere chiriașilor un mediu confortabil.
Acest articol va explora de ce un sistem de încălzire prin pardoseală cu apă sau electric sunt soluțiile ideale de încălzire pentru proiectele comerciale sau industriale.

Cel mai bun sistem de incalzire in pardoseala - cladiri comerciale
Incalzire in pardoseala cu apa – cladiri comerciale

Ne vom uita la anumiti factori determinanti precum:
– Criterii importante pentru încălzirea spațiilor comerciale
– Multe beneficii ale încălzirii prin pardoseală pentru proiecte industriale
– Indiferent dacă un sistem hidronic sau electric este mai bun pentru proiectul dvs
– Ce sisteme UFH sunt cele mai bune de instalat în clădirea dumneavoastră
– Cum să achiziționați un sistem de încălzire prin pardoseală Valrom

Cel mai bun sistem de incalzire in pardoseala

Criterii importante pentru încălzirea unei clădiri comerciale

Ca parte a procesului dumneavoastră de dezvoltare, furnizarea de căldură va fi o considerație majoră.
Incălzirea prin pardoseală este acum recomandată de arhitecti si ingineri ca sursă primară sau suplimentară de căldură în unitățile comerciale și industriale.
Există multe beneficii ale utilizării încălzirii prin pardoseală radiantă în proiectele comerciale. Au costuri de operare mai mici decât sistemele tradiționale de încălzire. Asigura opțiuni flexibile de instalare. Incalzirea in pardoseala este o soluție de încălzire mai eficientă din punct de vedere energetic, mai curata și mai silențioasa.

Proiectare cladiri

O clădire comercială poate prezenta inginerului sau arhitectului multe probleme in ceea ce privește distributia căldurii in cadrul clădirii, cum ar fi:
– Uși mari de livrare deschise toată ziua într-o fabrică sau depozit
– Inălțimi variabile ale tavanului
– Zone tip atrium cu zone vitrate și spații deschise.

Problema calității aerului este de asemenea foarte importanta iar aici putem enumera cateva situatii:
– Intreprinderi care produc sau utilizeaza vopsele, solvenți
– Vehicule sau utilaje care produc gaze de eșapament sau alt gen de gaze toxice
Ventilația suplimentară necesară pentru aceste tipuri de clădiri va crește pierderile de căldură.

Abordarea acestor preocupări, precum și a preocupărilor enumerate mai jos, va face parte dintr-un plan bine dezvoltat pentru un sistem de încălzire comercial.

1. Ferestre și pierderi de căldură

Arhitectura comercială modernă conține un procent mare de sticlă la exterior. In primul rand pentru estetică și, de asemenea, pentru a permite luminii să pătrundă în clădire. 

Proiectarea unui sistem de încălzire trebuie să țină cont de pierderile de căldură. Nu trebuie să nu interfereze cu spațiul util de pe podea. Incălzirea prin pardoseală oferă soluțiile perfecte.

Cel mai bun sistem de incalzire in pardoseala

2. Plafoane prost izolate

Căldura urca în mod natural, așa că izolarea inadecvată a tavanului va lăsa o mare parte din căldură să scape. Astfel vă poate crește facturile la încălzire cu procente cuprinse între 45-50%. Adăugarea izolației de bună calitate în zonele mansardelor, precum și în interiorul podelelor și a pereților este primul pas pentru a depăși această pierdere de căldură.

3. Cheltuieli operaționale

Indiferent de tipul de sistem de încălzire utilizat în clădire, există un cost asociat cu funcționarea lunară, precum și cu întreținerea anuală. Aceste costuri de întreținere vor include înlocuirea pieselor sau a echipamentului pe măsură ce îmbătrânesc. Aici se adauga actualizarea garanțiilor anuale și cerințele regulate de întreținere. Incalzirea in pardoseala oferă un raport excelent calitate-preț și economii la facturile de energie.

4. Zgomot

Într-un mediu de birou sau de vânzări cu amănuntul, menținerea unui nivel scăzut de zgomot este necesară pentru o productivitate optimă. Sistemele de încălzire prin pardoseală radiantă sunt mult mai silențioase decât multe alte forme de încălzire pentru clădirile industriale.

5. Fiabilitatea sursei de încălzire

Fiecare componentă a sistemului de încălzire trebuie luată în considerare atunci când se determină fiabilitatea sa globală. Sistemele de încălzire prin pardoseală oferă o soluție care necesită întreținere redusă pentru proiectele comerciale.

De ce este încălzirea prin pardoseală cea mai eficientă soluție pentru proprietăți comerciale?

Incalzirea in pardoseala cu apa sau electrice sunt soluții excelente pentru constructiile noi si proiectele comerciale de renovare. Principalele beneficii ale instalării încălzirii în pardoseală pentru proprietatea dumneavoastră industrială sunt următoarele:

Cost scăzut

Sistemele UFH au prețuri competitive în comparație cu alte soluții de pe piață și sunt economice de operat. Sistemele de încălzire prin pardoseală oferă costuri de funcționare reduse. Acestea sunt considerate o metodă de încălzire mult mai ecologică decât sistemele de încălzire tradiționale. Fiecare zonă poate fi utilata cu propriul termostat, astfel încât să încălziți doar camerele atunci când sunt folosite, în loc să încălziți întreaga clădire toată ziua.

Fara intretinere

Ultimul lucru de care are nevoie o clădire comercială în timpul iernii este ca căldura să nu mai funcționeze, iar pachetul de incalzire in pardoseala Valrom necesită întreținere redusă sau deloc, iar toate sistemele complete vin cu garantii extinse.

Instalare usoara

Ușurința de instalare a gamei de încălzire de pardoseală Valrom le face o sursă de încălzire pentru proiecte comerciale de toate dimensiunile. Instalarea sistemele pe baza de apa vor dura mai mult, dar oferă costuri de funcționare și mai mici pe termen lung.

Montaj incalzire in pardoseala pe baza de apa - Cel mai bun sistem de incalzire in pardoseala
Montaj incalzire in pardoseala pe baza de apa

Este mai bun un sistem de incalzire prin pardoseala cu apă sau electric pentru proiectul dvs.?

Pentru o renovare a unei clădiri industriale la scară largă sau un proiect de construcție nouă, un sistem de încălzire prin pardoseală cu apă (cunoscut și ca sistem umed) este măsura de încălzire primară perfectă pentru a aduce căldură radiantă în spațiu. 

Aceste sisteme sunt proiectate pentru a fi instalate într-un strat de șapă peste podeaua de beton, pompând ușor apă încălzită în circuite în întreaga zonă încălzită, oferind căldură întregii clădiri.

Pentru spații comerciale mai mici sau pentru utilizare ca sursă secundară de căldură la nivelurile superioare, de exemplu, un încălzitor electric prin pardoseală poate fi o soluție mai potrivită. Sistemele de incalzire in pardoseala electrice oferă timpi de instalare rapizi și sunt perfecte pentru toate tipurile de proiecte de renovare, permițând o instalare mai puțin intruzivă decât incalzirea pe baza de apa. Insa, cele electrice sunt eficiente in timp doar pentru suprafetele mai mici.

O soluție hibridă de încălzire care utilizează atât sisteme de incalzire in parodoseala cu apă, cât și electrice este, de asemenea, o idee bună pentru anumite proiecte.

Incalzire in pardoseala cu apa versus incalzire electrica
Incalzire in pardoseala cu apa – incalzire electrica

Cele mai bune soluții de încălzire prin pardoseală pentru clădiri comerciale și industriale

Sistemul nostru de incalzire in pardoseala este o opțiune excelentă pentru proiectele mai mari. A fost dezvoltat pentru instalarea cu pardoseli structurale portante, cum este cazul parchetului laminat. Este potrivit cu aproape orice finisaj de podea, în special cu cele cu o aplicație comercială, cum ar fi vopsea epoxidică sau rășină.

Cumpărarea unui sistem de încălzire in pardoseala

Dacă lucrați la un proiect la scară largă, poate doriți să luați legătura cu noi. Va putem oferi o soluție profesionala de încălzire pentru cladirea sau spatiul dvs. 

Pentru mai multe detalii despre pachet incalzire in pardoseala dati … …

Cum montez un sistem de incalzire in pardoseala rezidential Valrom

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart