Casa din caramida alba – ghid complet

Casa din caramida albă este un vis pentru fiecare proprietar. Dar greu se decid să-și transforme casa, sa ii dea un aspect nou pentru că se gândesc că le distruge stilul și aspectul clasic din casă.
Dar asigurați-vă că nu se va abate foarte tare de la stilul existent. Și culoarea albă neatrăgătoare sau veche pot aduce o crestere a valorii casei existente.
Construirea unei case moderne din cărămidă albă nu este o lucrare usoara si nici bugetul nu este de neglijat.

Casa din caramida alba

Casa din caramida alba – definitie

Cărămizile albe oferă un aspect natural si curat pentru casa ta. Unele cărămizi sunt complet albe, în timp ce altele au un amestec diferit cu culori de cărămidă naturală . Aceste cărămizi sunt perfecte pentru a obține un stil „chic înșelător” și cu cele mai moderne aplicații, putem obține cel mai bun rezultat.

Casa din caramida alba
Usa intrare cu zid de cărămidă albă

Cărămida albă din clădirile vechi și clădirile școlilor sunt diferite modele de arhitectură. În interior și în exterior, arată curat și frumos.

Unii proprietari de case nu iubesc culorile întunecate sau un amestec de culori. Așa că încearcă să-și proiecteze casa cu culori deschise. În cele din urmă, decid să-și vopsească casa în culoare albă. După cum știm, albul este o culoare atrăgătoare, cu un ton natural.

Un alt mod în care albul se potrivește cu fiecare culoare și se evidențiază instantaneu în colecțiile de culori. Deci, dacă selectați această culoare, nu va îngrijorați care sunt celelalte culori din casa dvs. Albul se potrivește perfect cu orice culoare.

Unele companii vand cărămizi speciale de culoare albă. Dacă doriți să faceți o casa din caramida albă, puteți merge cu cărămizi de culoare albă inca din etapa de construcție. Dar dacă aveți o casa din caramida de culoare naturală, puteți folosi tehnica de albire pentru a vă transforma casa într-un aspect nou. Vom vorbi despre tehnica văruirii mai târziu în aceast articol.

Cu toate acestea, dacă aveți un perete de tencuială, trebuie să ancorați cărămida pe perete. Apoi, vă puteți gândi la designul casei din cărămidă albă.

De ce ai nevoie de casa din caramida vopsita?

Pictura pe cărămidă este o metodă simplă de a oferi un aspect nou și proaspăt casei tale. Există multe motive pentru care proprietarii de case își vopsesc pereții din cărămidă, dar este o idee bună ?

Uneori poate fi util, dar trebuie sa știți care sunt avantajele și dezavantajele unei case din cărămidă vopsita înainte de a începe proiectul. Acest lucru nu este numai pentru o casa din caramidă albă. Este pentru toate culorile.

Casa din caramida
Case din cărămidă vopsite în culori naturale

Dacă casa dvs. are un perete de cărămidă roșu, portocaliu sau galben învechit, trebuie să vă actualizați culoarea peretelui cu aceeași culoare sau cu altă culoare. Acesta va oferi un aspect proaspăt casei tale. Și peretele de cărămidă vopsit poate oferi multe avantaje.

Pictura pe cărămidă este o opțiune excelentă pentru a îmbunătăți atractivitatea și valoarea casei dvs. Și dacă utilizați o culoare deschisă ca albul, aceasta poate avea un impact vizual major atunci când se aplică corect.

Dacă vă actualizați în mod corespunzător pereții exteriori din cărămidă cu vopsele, pereții se vor proteja de ploaie și de alte schimbări meteorologice sezoniere. Deoarece vopseaua acționează ca un material de etanșare pentru casă. Deci vopseaua reduce daunele pereților exteriori din cărămidă.

Ușor de păstrat curat – este principalul beneficiu al casei din cărămidă albă vopsite. Deoarece cărămizile au goluri în mod natural. Pictura creează suprafețe netede pe cărămidă, care vor fi ușor de curățat.

Costurile construirii unei case din caramida

Dacă vă gândiți să construiți o nouă casa din caramida albă, încercați să găsiți cărămizi ieftine, cu textură bună. Și nu uitați să alegeti cărămizi cu aceleași texturi. Pentru că, în acest caz, trebuie să folosiți o singură culoare pentru a vă picta pereții de cărămidă. Deci, dacă aveți cărămizi cu puține texturi, va da un aspect dezordonat.

Casa din caramida alba cu stil
Casa din caramida alba cu stil

Cu toate acestea, cărămizile pictate nu sunt mai scumpe decât pereții tradiționali din cărămidă roșie. Motivul: cărămizile care reacționează cel mai bine cu vopseaua, mai puțin costisitoare decât cărămizile tradiționale de culoare roșie. Deci, chiar și atunci când adăugați un cost suplimentar, cum ar fi costul materialului și al forței de muncă, la vopsirea cărămizilor, puteți compara rezultatul cu alte finisaje exterioare.

Dacă doriti să faceți o casă de cărămidă albă ca fiind noul dvs. camin, cautati „cărămizi de culoare albă”. Uneori se vând cărămizi vopsite cu reducere și se vor economisi o parte din bani din bugetul dvs. Pentru că atunci când vopsiți odată arată perfect.

Apoi, căutați o persoană pricepută, specializată în pictura casei . Trebuie sa va informati de lucrările lor anterioare în acelasi domeniu și recomandările clienților anteriori. Unele companii oferă servicii de vopsire a casei și pot avea persoane calificate pentru a realiza o casă din cărămidă albă în acele companii. Cu toate acestea, comparați tarifele câtorva companii înainte de început.

Apoi, aflați materialele și echipamentele care trebuie să vopsească pereții. Luați sfaturi de la antreprenorul dvs. înainte de a comanda materialele și tipurile de echipamente care are nevoie acesta.

Creșteți valoarea casei

Aceasta este o șansă excelentă de a-ți actualiza valoarea și aspectul casei. Deoarece casa din caramida albă îți crește valoarea casei fără o îmbunătățire mare a structurii.

Casa din caramida alba va creste valoarea casei

O mulțime de cumpărători de case află diverse case de cumpărat. Nu cauta doar modern, mare sau nou. Unii cumpărători caută o casă cu design unic pentru a trăi. Deci, o casă din caramida albă va fi cea mai bună opțiune pentru acești cumpărători. Casele moderne din cărămidă albă îți cresc automat valoarea casei.

Într-un complex de apartamente, putem vedea o mulțime de case cu tencuială , placare sau betonare. Dar nu sunt suficiente case din cărămidă vopsite. Deci, dacă faceți casă din cărămidă vopsită în zona dvs., va fi o casă specială în acea zona. Acesta este un alt mod în care casa de cărămidă pictată crește valoarea casei.

Această opțiune nu este doar pentru pereții exteriori. Este o lucrare perfectă si pentru pereții interiori. Astfel, puteți adăuga cărămizi vopsite alb pe pereții interiori din camera de zi, dormitor sau bucătărie și zona de luat masa. După cum știți, culoarea albă este cea mai bună culoare pentru spațiile interioare. Deoarece culoarea albă poate crește luminozitatea în zonele întunecate din interior. Astfel, vă puteți spori valoarea casei în mod spontan atunci când vă schimbați interiorul casei în idei de case din cărămidă albă.

Experimentați diferența dintre o casă din cărămidă albă înainte și după, cum să o simțiți pentru dvs.

Casa din cărămidă roșie până la cea albă

În mod natural, cărămida are culoarea roșie inerentă. Deci, dacă nu vopsiți cărămizile cu culori speciale atunci când aplicați pe pereți, acei pereți arată ca un perete roșu. Este o culoare bună atunci când lustruiți și vopsiți o singură dată. Dar dacă aveți nevoie de o casă de cărămidă de alta culoare pictati pereții cu alte culori, cele sau cea pe care o doriți.

Schimbați casa de cărămidă rosie în culoare albă

Deci, în acest proces, trebuie să angajati o firma de specialitate pentru a face acest lucru cel mai bine. Dar dacă vă interesează să faceți acest lucru singuri, capitolul următor este ghidul simplu pentru ceea ce trebuie să știți.

Cu toate acestea, dacă designul casei dvs. principale este proiectat pentru pereți de cărămidă roșie, trebuie să vă acordați atenția asupra designului casei dvs. și a altor caracteristici ale casei înainte de a vă converti casa. Deoarece uneori ideile de case din cărămidă albă nu pot corespunde cu designul casei dvs. existente. Deci, înainte de o reproiectare, vă recomandăm să luați sfaturi de la arhitectul dvs. care v-a proiectat casa sau urmeaza sa faca acest lucru.

Un alt lucru este, gândiți-vă la situația mediului dvs. și la starea vremii din zona unde locuiti. Deoarece pentru casele din cărămidă albă, proiectarea ar putea să nu fie compatibilă cu zonele prea prăfuite sau cu zonele ploioase. Deoarece culoarea albă se murdărește rapid și se curăță greu. Deci, dacă locuiți într- o zonă prea prăfuită sau frecvent ploioasă, nu vă recomandăm conceptul de casă din cărămidă albă. Casa cărămizii roșii sau culorile gri închis se potrivesc cel mai bine cu casa ta in aceste zone.

Începi sa iți pictezi casa

Pictura în casă este o sarcină profesională și complexă pe care nu o poate face toată lumea. Este nevoie de abilități și experiență speciala în aceeași industrie. Dar dacă vă interesează să pictați pentru a face asta, asigurați-vă că o puteți face. Pentru că nu este o muncă grea. Nu uitați însă că trebuie să aveți grijă în procesul de vopsire a casei.

Pictarea casei din caramida

Iată procesul pas cu pas pentru a începe să vă vopsiți casa din caramida albă.

Înainte de a începe să vă vopsiți pereții, trebuie să acoperiți toate articolele de mobilier, covoarele și suprafețele podelei folosind învelitoare temporare. Puteți folosi ziare, prosoape sau cearșafuri vechi ca huse temporare.

Apoi mutați totul din zona pereților. Acum puteți curăța toate zonele de pe pereți care au fost acoperite de mobilier.

Acum puteți curăța pereții folosind o mătură, o perie de praf sau un aspirator . Rulați mătura sau aspiratorul pe calea verticală pentru o îndepărtare mai bună a prafului. Și folosiți o scară pentru a ajunge la partile superioare.

Apoi spălați pereții de sus în jos. Nu curățați niciodată pereții din lateral sau de jos în sus. Sunt cunoștințe generale pe care sper să le cunoașteți.

Acum este timpul să vă testați produsul pe care îl selectați pentru a utiliza vopseaua. Aflați zona mai puțin vizibila de pe pereți și faceți probe de pictură în acea zonă. Nu uitați să citiți manualul de utilizare al produsului dvs. de vopsea înainte de a-l aplica pe perete.

Dacă sunteți de acord cu rezultatul dvs., acum vă puteți vopsi peretele de cărămidă folosind o pensulă, un trafalet sau un aparat de pulverizare.

Ce este tehnica văruirii?

Varuirea se bazează pe var sau vopsea și se poate aplica și pe pereții de cărămidă, beton și ziduri de ipsos. Și puteți schimba culorile pentru designul dvs. unic. Cu toate acestea, înainte de a aplica pe întregul perete, trebuie să testați modificările din fiecare eșantion. Deoarece probele de pigmenți se pot schimba după uscare, deci asigurați-vă că vă mulțumiți cu toate probele pe care le utilizați.

Casa văruită

Iată tehnica pentru a începe proiectul tău de văruit.

Înainte, prin zugrăveală, aflați mai multe despre diferite mărci, prin calitatea culorilor și durabilitatea lor. Deoarece culoarea albă este 100% pură și poate fi decolorată imediat. Nu este un lucru bun pentru o casa din caramida albă.

Un experiment despre modurile variate privind spălarea peretilor. Puteți folosi o pensulă, un burete sau cârpe vechi pentru aceasta. Ori de câte ori folosiți un mod diferit, veți vedea un rezultat diferit în proiectul dvs. Deci, încercați-le pe toate în proiectul dvs. de testare și selectați cea mai bună opțiune pentru proiectul final.

Apoi curățați toate zonele pe care trebuie să le văruiți. Folosiți apă curată cu detergent sau orice altă substanță chimică adecvată pentru a vă curăța pereții.

În cele din urmă, începeți să pictați peretele folosind o pensulă sau un burete. Suprafața umedă este cea mai bună pentru văruire. Aplicați două straturi de vopsea pentru o casa din aramida albă mai bună.

Beneficiile casei din caramida albă

Cărămizile sunt folosite pentru construcția de case și alte lucrări de construcție de mulți ani și exista un motiv întemeiat. Caramida în afara locuințelor oferă o multime de beneficii. Și cărămizile îți măresc valoarea casei și au o durabilitate bună și sunt ușor de intreținut.

Apartamente cu pereți de cărămidă

Cu toate acestea, cărămizile pot fi mai scumpe decât alte opțiuni de perete exterior și aveți nevoie de un sistem de drenaj mai bun pentru a vă proteja zidul de cărămidă de apa de ploaie. Munca suplimentară implicată în proiectarea exteriorului cărămizii depășește calitățile superioare.

Dacă casa dvs. nu s-a construit cu cărămidă, puteți adăuga o pardoseală din cărămidă pentru a beneficia de beneficiile pe care le primesc de la casele din cărămidă. Iată care sunt avantajele caselor din cărămidă albă.

Când ajungeți în exteriorul casei, aveți nevoie de materiale puternice și durabile pentru utilizare la exterior. Caramida are cea mai bună durabilitate și rezistență.

Caramida este ușor de întreținut decât alte materiale exterioare. Dar într-o casă din cărămidă albă, poate fi un pic dificil.

Beneficiul rece al cărămizilor – ele pot controla temperatura provenită din exterior. Deci cărămida este cel mai bun strat de izolare pentru o casă. Culoarea albă este o altă culoare de izolație pentru controlul căldurii.

Cărămida se instalează mai scump decât alte materiale exterioare, dar puteți recupera acel cost din cresterea pretului casei dvs. Deci casa din cărămidă are o mai mare valoare decât alte case.

În plus, cărămida este cel mai bun material rezistent la foc pe care îl putem folosi pentru construcția de case.

Curățați-vă pereții de cărămidă

Cărămizile sunt construite pentru a fi durabile. Deci, dacă vă curățați caramida exterioară, sau cea interioară, acesta este ghidul obișnuit pentru curățarea pereților din cărămizii.

Unelte pentru casă din cărămidă albă curată

Cărămizile pot fi folosite pentru pereții interiori și în jurul pereților exetriori. Primul pas este curățarea suprafețelor și îndepărtarea murdăriei de pe pereți. Folosiți o perie sau un aspirator pentru a curăța suprafețele peretelui. Puteți utiliza agentul de curățare natural sau chimic pe care îl faceți singur. Cu toate acestea, produsele de curățare naturale sunt ieftine și mai sigure decât produsele de curățat chimice.

Apoi aplicați detergenții naturali pe suprafețele pereților și așteptați 10 minute. După curățare cu apă fierbinte ștergeți cu haine moi. Această metodă este potrivită pentru suprafețe mici.

Pentru suprafețe mari, cum ar fi pereții interiori sau pereții exteriori, mergeți cu produse de curățare naturale cu oțet. Amestecați detergenți naturali de perete și oțet raport 1: 1 și puneți-l într-o sticlă de pulverizare pentru o utilizare ușoară. Apoi pulverizați pe suprafețele zidului de cărămidă și așteptați câteva minute. Și după așteptare, folosiți buretele pentru a curăța cărămizile. Cu toate acestea, dacă pereții sunt prea murdari, folosiți o perie de nailon pentru aceasta activitate.

Puteți folosi bicarbonat de sodiu și detergent pentru vase ca produse de curățare naturale. Se amestecă trei linguri pentru 1/2 bicarbonat de sodiu și se face o pastă subțire. Și aplicați această pastă pe perete și curățați-o cu o perie după ce așteptați cele 10 minute. Aceste opțiuni le puteți utiliza pentru fiecare perete de cărămidă din casa dvs.

Întreținerea casei din cărămidă albă

Casele de cărămidă nu necesită lucrări de întreținere frecvente. Dar ce zici de casa din cărămidă albă ?

Da, pereții de cărămidă de culoare albă necesită un proces de întreținere mai amanuntit decât alte case de cărămidă. Deoarece culoarea albă se murdărește foarte repede atunci când nu o întrețineți corect. Cu toate acestea, puteți reduce la minimum daunele cauzate de praf, ploaie, soare și altele.

Întreținerea casei din cărămidă albă

Dacă casa dvs. se află într-o zonă cu prea mult praf, puteți încerca să plantati iarbă în zona dvs. de grădină. Deoarece ierburile pot evita praful care se gaseste in apropierea casei dvs. Și vă puteți umezi terenul de grădină pentru a vă proteja casa de cărămidă albă de praf. Dacă nu puteți face nimic din acestea, pur și simplu spălați-vă peretele cu apă curată în fiecare săptămână. Cu toate acestea, dacă locuiți într-o zonă fără praf, sunteți în siguranță acolo.

Ploaia abundentă este un alt mod de deteriorare a casei dvs. din cărămidă. Aplicați un sistem adecvat pentru apă de ploaie și un sistem de jgheaburi și conducte descendente în casa dvs. Și streașina acoperișului este foarte importantă aici. Vă va ajuta să vă protejați casa de culoare albă de zilele ploioase.

Lumina soarelui excesivă este un alt motiv pentru a vă murdări imediat casa de cărămidă. Deci, ca remediu, puteți adăuga o acoperiș potrivită casei dvs. și puteți acoperi zidul de cărămidă cu copaci. In acest caz primiți mai puțină lumină solară în zona de locuit.

Protejați-vă pereții de cărămidă de copii și animale de companie, este responsabilitatea dumneavoastră. Așadar, atrageti atenția asupra pereților oricând puteți.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart